sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Rurok Kirkkonummi 28.12.2013

Eilen oli Rockyn näyttelydepyytti Kirkkonummella KN-keskuksessa. Aikaisin oli herättävä ja lähdettävä matkaan. Paikan päälle saavuimme kahdeksan pintaan ja hyvä niin, koska paikalla oli jo paljon porukkaa. Parkkipaikat olivat mielestäni ahtaat ja säkkipimeässä vaikea löytää, mutta saatiin auto kuitenkin parkkiin :D Mukana matkassa oli siis ystäväni Katja.

Niinpä suunnattiin kissan ja kamojen kanssa muiden perässä sisätiloihin, tai niin luulimme :D Itse näyttelytila oli rakennuksen toisella puolella ja sinne kuljettiin ensin vähän matkaa sisäkautta, jonka jälkeen menttiin ulos, jonne jono seisahtui. Ulkona jouduimme jonottamaan reilu puoli tuntia, onneksi oli hieman katosta päänpäällä. Vihdoin päästyämme sisätiloihin jonotus vain jatkui ja siihen vierästi aikaa toiset reilu puoli tuntia. Hartiat ja kädet huusivat jo hoosiannaa päästyämme viimein eläinlääkärin tarkastuksesta ja ilmoittautumisesta etsimään vapaata häkkiä. Saimme häkin onneksi aika reunasta, johon oli helppo kulkea.

Siispä verhot paikoilleen ja kissa häkkiin ihmettelemään. Rocky osasi olla tosi rennosti häkissä koko päivän. Välillä nukkui ja kun me tultiin kiertelyn jälkeen takaisin häkille, Rocky heräsi ja naukui, jolloin piti avata häkin ovea, että poika pääsi kurkkimaan ulos :D Aamupäivä meni kytätessä oman tuomarin etenemistä ja vähän kierrellessä paikkoja.

Täällä sitä kökötetään!
Vihdoin oli Rockyn arvioinnin vuoro ja ainakin emäntä jännitti :D Tuomarina Rockylla oli Marjatta Koskenkangas. Samassa ryhmässä oli kaksi muuta pentua, keskenään veljeksiä. Nämä pennut olivat vain 4kk vanhoja. Rocky oli ensimmäinen ja tuomari tykkäsi siitä. Oli kuulemma kasvanut hyvin, vaikkakin oli hieman "pitkäjalkaisessa vaiheessa". Selkään pitäisi seuraavaksi tulla pituutta. "Excellent päänmuoto, excellent profiili, otsa ja vahvahko leuka. Excellent silmien koko, muoto, sijoittuminen, vaaleahko väri. Korvat excellent ikään nähden. Turkki excellent rakenne, karheahko laatu. Excellent pointit, kiilat, vartalopointit kehittymässä. Häntä excellent pituus. Kunto excellent. Excellent luonne". Tässä siis arvosteluseteli kokonaisuudessaan. Kuitenkin verratessa toiseen nuoremmista pennuista, silmät olivatkin liian pyöreät ja Rocky oli liian pitkäjalkainen selän pituuteen nähden. Nuorella pennulla tämä suhde oli tasapainoisempi. Tässä ryhmässä tuli siis myös värin paras- arviointi. Lopulta Rocky hävisi sen niukasti ja sai tulokseksi ex2. Vähän se tietysti harmitti, mutta hyvä alku tämä oli. Rocky käyttäytyi tuomarin edessä myös todella hyvin ja tepasteli pöydällä rennosti. Loppu päivä meni häkissä nukkuessa :) Myös kasvattaja Minna tuli moikkaamaan meitä ja oli tyytyväinen Rockyn kasvuun :) Seuraava koitos onkin kuukauden päästä Lahdessa! Nähdään siellä!

Kohta on mun vuoro!Onko niitä sukkia vai ei?


Sain pusunki!


Näin pitkä selkä mulla on!

Ja muhkea häntä!


Voitinko mä?


Tässä mun hienot ruusukkeet: palkintoruusuke ja birmayhdistyksen penturuusuke17 kommenttia:

 1. Rocky oli niin reipas ensikertalainen! Ja kun kasvaa, niin tasapainottuu noi mittasuhteetkin :) Ja hyvin näyttää kuvatkin onnistuneen. Sarjana räpsin vaan menemään :D Vasen käsi ja niska ihan kipeänä siitä kantamisesta. Ei ollut munkaan mielestä paras paikka järjestää, se jonotus oli aika tuskallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvin se meni ekaks kerraks :) Hyviä kuvia otit! Mulla kans hartiat sika kipeeks ja vasen käsi :D On tää rankkaa :D

   Poista
 2. Onnittelut saavutuksesta! Rocky on minun silmissäni melkoisen komea ja sopivan muhkealla tavalla kookas poika. Hännänpäätä myöten.

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen komia poika, harmi kun oli niin pienestä kiinni EX1 saaminen! Hienon arvostelun kuitenkin sai ja näyttää käyttäytyvän rennosti näyttelyissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pienestä oli kiinni tällä kertaa! Katotaan miten Lahdessa pärjätään :)

   Poista
 4. Onnittelut ruusukkeesta! Olimme paikalla ja mun KissaKaramellin pentu arvosteltiin niiden veljesten jälkeen nrolla 227 =) Näin Rockyn arvostelun, en vaan tunnistanut livenä tutuksi virtuaaliRockyksi ;)

  Rockyn tuomarointi kesti suhteellisen pitkään, Marjatta ihasteli Rockyä ja tutki vaikka kuinka pitkään niitä kiiloja =) Luulin ensin että se laskee varpaita, kun nyppi niitä tassuja ylipitkään =)

  Olitko sä itse pitelemässä vai kuvaamassa? Seisoin siinä ihan kuvaavan takana, eli tosi lähellä oltiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näit meidät :) Olin itse Rockya pitelemässä, kaveri oli kuvaajana :) Melko pitkään kyllä kesti tuomarointi :D Olin varmaa niin jännitynyt, etten tajunnut yhtään katsoa ympärilleni :D

   Poista
 5. Ekalla näyttelykerralla tärkeintä on kiltisti käyttäytyvä kissa eli Rocky suoriutui hienosti. Komea poika on luonnossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :) Olen kyllä tosi tyytyväinen Rockyn käytökseen näyttelyssä :)

   Poista
 6. Onnea näyttelymenestyksestä! :) Kuvista päätellen Rocky käyttäytyi todella mallikelpoisesti ja sehän se tärkeintä on. :) Arkojen tai kiukkuisten kisujen kanssa näyttelyissä on aika vaikeaa... ;)

  Siitä se näyttelykärpänen siis puraisi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hienosti Rocky kyllä käyttäytyi :) Kyllä se näyttelykärpänen on tainnu purasta aika pahasti! :D

   Poista
 7. Ihana sun häkkisisustus :) Ja hienosti menestytty! Meillä ei Mocha meinannut osata käyttäytyä ekassa joulukuun näyttelyssään odotellessa, kaikille muille kissoille piti uhota: murista ja sähistä, mutta omalla vuorollaan oli oikein herrasmies, pysyi näyttelyasennossa hienosti ja antoi pyöritellä itseään. Täälläkin on tainnut näyttelykärpänen vähän puraista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sattumalta saatiin ilmaislahjaksi ruokien mukana oranssi peti, mikä sopi hyvin verhojen väriin :D Ei oo kyl kovin miesmäiset väritykset :D Mites teillä meni näyttelyssä?

   Poista
  2. Meillä myös ensikertalaisina meni yli odotusten eli EX1 ruusukkeen kanssa saatiin kotiin lähteä :) Mocha oli myös TP-arvostelussa, mutta siinä ei voitettu, oli kuitenkin hienoa että kutsuttiin uudelleen arvosteluun! Lisää meidän joulukuun Kuopion näyttelytunnelmista löytyy täältä:
   http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2013/12/nayttelytunnelmia.html

   Poista