torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu tuli ja meni

Täällä Joulua on vietetty rauhaisasti. Kissoille erityistä virikettä ovat tuoneet palvelijoiden lahjojen paketointipuuhat :D Varsinkin paketointinauhan perässä on hauska hyökkäillä! Tämä olennaisesti hidasti paketointia ja alkoi siinä hieman hermotkin kiristymään, mutta paketit saatin paketoitua :)

Kissat saivat tietysti myös joululahjan! Tänä vuonna päätimme hankkia jotai hyödyllistä ja päädyimme uuteen kiipeilypuuhun. Puuksi valikoitui Karlie Cometa. Tilasin sen Peten koiratarvikkeesta, koska siellä oli kaikki kiipeilypuut -20% :) Valittiin aika yksinkertainen, mutta kattoonyltävä malli, koska puu sijoitettiin meidän makuuhuoneeseen. Puu on ollut kovassa käytössä ja ainakin vielä tukevasti pystyssä :D

Sen kummenpia lahjoja kissat eivät saaneet, mutta makupaloja ja raksuja on kulunut hieman enemmän :) Tähän liittyen punnitsin kaikki kissat ja tässä tulokset: Rambo 2,5v 5,2kg, Iines 2,5v 3,4kg ja Rocky 5,5kk 3kg :)

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo poika kasvaa kyllä kohisten :D Ihan vielä ei yllä Iineksen painoon, mutta se lienee vain ajan kysymys :)

   Poista
 2. Oi, hieno kiipeilypuu! Ostin meidän pienen puun myös Peten koiratarvikkeesta, mutta olisi vaan pitänyt ostaa heti tuollainen kattoon yltävä. Vähän pelotti jos pentu tippuu isosta puusta, katon rajasta alas kömpelyyttään, mutta tuo nykyinen on auttamatta liian pieni lähes 6kk pennulle. Eli pian ostoslistalla iso puu myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä pennut kasvaa niin ostin heti ison :) Tuossa vieressä on vanha pieni, mutta olohuoneessa on iso puu myös :)

   Poista
 3. Heippa! Onpa herttainen kattilauma! :)

  Minua juuri tuo Cometa-kiipeilypuu kovasti houkuttaisi :) Kuinka tukeva se on? Onko mitään "säätövaraa" tms, vai täytyykö osua tarkalleen kattoon, että pysyy pystyssä vai pitääkö ruuvata seinään kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo puu on kyllä melko tukeva. Meillä välillä rallataan melkosella vauhdilla, ja on pysynyt hyvin pystyssä :) Tossa on säätövaraa aika reilusti. Tota kattoon tulevaa tummaa putkiloa vaan pyöritetään sopivaksi. Meillä sai ainakin iha reilusti pyörittää enne ku mahtu pystyyn :) Meillä ei ole seinassä kiinni millään, mutta kai sen voi laittaa jos haluaa :)

   Poista
  2. Puu siis kiristetään katon ja lattian väliin tiukasti :)

   Poista
 4. Kiitos, vastauksesi selvensi kummasti häkkyrän toimintaperiaatetta! :)

  VastaaPoista