tiistai 23. helmikuuta 2016

Talviulkoilua

Tänään kokeilin haluavatko kissat valjastella, vaikka oli lunta ja pakkasta. Rocky oli ensimmäinen ja innokkaasti menossa ulos. Niin innokkaasti, ettei meinannut emäntä saada valjaita puettua :D Oven avatessani ensimmäisenä ulos syöksähtikin Rambo! Ja ilman valjaita! Onneksi Rambo hämääntyi kylmästä ilmasta ja sain sen kaapattua sisälle.

Niinpä Rocky pääsi viimein haistelemaan raikasta ulkoilmaa :) Jopa lumelle mentiin reippaasti haistelemaan. Myös Rambo liittyi seuraan valjaineen, mutta äkkiä oli päästävä takaisin sisään enkä ehtinyt edes kuvaa ottamaan :D Rockysta sentään sain muutaman. Iinestä en nyt ottanut valjastelemaan, koska Iines on kaikista pahin sisällevinkuja kylmällä.

Joko muilla uskaltaudutaan ulkoilemaan vai ulkoiletteko ympäri vuoden?

6 kommenttia:

 1. Minä olin tänään valjastelemassa! Olin ehkä 3 minuuttia ja sitten piti juosta sisälle lämpimään. Kauanko Rocky olit? - Max

  VastaaPoista
 2. Meillä ulkoillaan ympäri vuoden. Tietysti jos pakkasta on -30 astetta tai on hirveä vesikeli, niin eihän silloin kukaan halua ulos lähteä. Pikkupakkasessa kuitenkin voi oikein hyvin piipahtaa ulkona, kunhan vain pitää huolen, että kissa ei jäädy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä emäntä aika laiska viemään kissoja ulos talvella :D Mutta eiköhän tässä kevättä kohden taas aktivoiduta.

   Poista
 3. Hupsista Rambo. :DD Rockyn turkilla pärjääkin varmasti kylmässä! Täällä odotellaan lämpimämpiä asteita, jotta saataisiin alkaa pitää parvekkeen ovea auki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Rocky kyllä tarkenee vähän aikaa, mutta Iineksellä ja Rambolla aika ohut turkki niin eivät niin viihdy kylmässä.

   Poista