lauantai 13. helmikuuta 2016

Kohti kevättä

Päivä alkaa pidentyä ja kissatkin heräävät horroksestaan :D Plussakeleillä olen avannut keittiön ikkunaa ja heti on koko lauma kaulat pitkällä kevättä haistelemassa. Kunhan lumet sulaisivat niin päästäisiin ulkoilemaan tarhaan :) Tarhassahan ei ole kuin verkkokatto, joten se on nyt hyvin luminen ja märkä.

Näyttelyiden puolesta on myös hieman hiljaisempi kevät. Rockyn valmistuminen ylimpään titteliin poisti pakonomaisen sertien jahtaaminen tunteen :D Välillä tuntuu jopa hieman tyhjältä, kun ei tarvitse koko ajan suunnitella näyttelykalenteria ja ulkomaan sertien hakuja.

Osallistumme huhtikuussa Helsingissä järjestettävään Scandinavian Winner- näyttelyyn. Tuo näyttely on samantyylinen kuin WW-näyttely, joten ihan kaikki kissat eivät voi osallistua. Aikuisella kissalla pitää olla vähintään IC/IP titteli tai värin paras/tuomarin paras tulos 13kk ennen kyseistä näyttelyä. Pennuilta vaadittiin myös värin paras tai tuomarin paras tulos 13 kk ennen kyseistä näyttelyä. Ihan hauska osallistua vähän erilaiseen näyttelyyn välillä :)

Kovasti myös pentukuume nostaa päätään! Tyttöbirma olisi tilauksessa ;D Ja näyttelytasoinen.. Mutta katsotaan nyt jos jossain vaiheessa tälläinen tyttö jostain putkahtaisi!

2 kommenttia:

  1. Ihanuudet! Ja ihan loogista, uuden kisun kanssa voi sitten aloittaa näyttelyjututkin alusta. ;) Olipa kiva kuulla SW-osallistumisen vaatimukset! Joka puolelta olen lukenut, että siellä kisaavat parhaat kissat, mutta näitä osallistumisvaatimuksia ei ole mainittu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on erikoisnäyttely niin on vähän eri säännöt :) Kissaliiton sivuilta löytää kaikki näyttelysäännöt.

      Poista