sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Blogin uusi osoite

Minulla tuli nyt mitta täyteen tätä Bloggeria! Käytän usein Bloggerin mobiilisovellusta Android- puhelimella ja -tabletilla. Se on pitkään ollut melko huono, enkä ole jaksanut paljoa postata tästä johtuen. Myös kuvien lisääminen tekstin väliin ei ole onnistunut. Viimeinen pisara oli, kun uuden päivityksen myötä kuvia ei pystynyt lisäämään ollenkaan! 

Niinpä olen nyt luonut uuden blogipohjan Wordpressille. Se vaikuttaa toimivan paljon paremmin. Saan jopa lisättyä kuvia tekstin väliin! Jee! 

Uusi blogi löytyy TÄÄLTÄ!! 

Nimi pysyy samana ja tarinointi jatkuu siitä mihin täällä jäätiin. Tämä blogi jää myös toistaiseksi vielä auki. Toivon tietysti, että te ihanat lukijat seuraatte meidän klaanin touhuja myös uudessa osoitteessa! :)

2 kommenttia:

 1. Onpa kumma päivitys! :D Bloggerissa on tosiaan omat miinuksensa, mutta kuitenkin minusta mukavin käyttää. Olen iloinen, että ymmärrän ohjelmointia. Muuten pelkällä tekstipuolella kirjoittelu olisi aika tuskaista. :D Koodista on helppo käydä muokkaamassa, jos jokin on tyylillisesti väärin, kuten kuvien sijainnit tai kuvien välillä olevat tilat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis lähinnä ongelma on Bloggerin Android-sovelluksessa, jota käytän puhelimella ja tabletilla. Läppäri on meillä niin huono, että sillä ei voi tehdä. Ja tosiaan en osaa koodata :D En tiedä voiko mobiilisovelluksella koodata..

   Mutta tosiaan tuo Wordpress on toiminut todella hyvin ja on mielestäni ihan helppokäyttöinen :)

   Poista