sunnuntai 12. lokakuuta 2014

URK Kirkkonummi 11.-12.10.2014

Näyttelyviikonloppu takanapäin, joten tässä taas pakollinen postaus päivien kulusta :D Paikkana oli LähiTapiola Sportcenter Masalassa. Paikka oli ihan ok ja mikä parasta, myyntikojuja oli kiitettävästi! Se ei kyllä tiennyt hyvää lompakolle :D

Itse näyttely meni Rockyn kohdalla "suunnitelmien mukaan", eli molempina päivinä tuli sertit :) Lisäksi lauantaina päästiin TP-valintaan, josta kuitenkin tipuimme ekojen joukossa pois. Vastassa oli kokeneita konkareita ja yhteensä kastraattiuroksia oli 6! Sunnuntaina TP-valintaan ei tullut edes kutsua.

Lauantaina Rockyn tuomarina oli norjalainen Anne Veland. Jälleen kerran Rockyn vartalo ja luusto sai kehuja. Oikeastaan kaikki oli tuomarin mieleen, jopa korvat olivat hyvät :D Ainoastaan Rockyn pää on vielä osittain kehitysasteella. Sunnuntaina Tuomarina oli italialainen Hana Klein Gasbarri. Tämä tuomari oli melko erikoinen ja arvostelun kulku oli myös erikoinen eikä kovin monelle mieleinen. Tuomari nimittäin halusi aina saman väriryhmän kissat kerralla takanaan oleviin häkkeihin odottamaan, josta hän sitten kissan nosti arvostelupöydälle.. Omistaja sai tässä vaiheessa tulla pöydän luokse kuuntelemaan arvostelua. Arvasin, ettei tämä tapa olisi Rockylle mieleen. Rocky oli jo muutenkin vähän väsyneempi ja äänekkäämpi kuin lauantaina. Tuomarin pöydällä Rocky oli siis melko äänekäs ja sähisi jonkin verran. Tuomari kuitenkin tykkäsi Rockysta ja sanoi minulle vielä lopuksi, että minulla on hieno kissa sekä onnitteli siitä :D Tämä tuntui tietysti hyvältä, vaikka TP-kutsua ei tullutkaan. Luulen tämän johtunen Rockyn käytöksestä. Ilman tuota häkkishowta Rockyn käytös olisi ehkä ollut hieman maltillisempaa.

Yhtä kaikki, sertit tuli ja siitä olen tietysti iloinen :) Seuraavaan titteliin tarvitaan vielä neljä sertiä. Hyvässä vauhdissa ollaan jo :) Seuraava näyttely, johon osallistumme, on ensi kuussa Turussa!



4 kommenttia:

  1. Onnea hienosta menestyksestä!

    Tuomareilla on tapansa, sen olen jo kolmen näyttelyn kokemuksella valmis tunnustamaan. Lauantaina nimittäin minä jouduin "jäähylle" ja Sulo tuomarin takana olevaan häkkiin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! :) Tuomareilla on kyllä välillä omia kotkotuksia, mutta kaikesta on selvitty tähän mennessä :)

    VastaaPoista