lauantai 19. heinäkuuta 2014

Ulkona on kivaa

Meillä kissat pitävät kovasti ulkoilusta. Palvelusväki vaan on ollut aika laiskaa näin helteellä, niinpä päivittäisiä ulkoilureissuja ei ole tehty. Viime reissusta innostuin ottamaan taas kuvia :)

Pitkästä aikaa keksittiin ottaa esille Robofish, joka oli Iineksen ja Rambon suosikki viime vuonna. Rocky ei ollutkaan vielä moista nähnyt aikasemmin. Ja olihan siinä ihmettelemistä, kun kala uiskenteli sangossa :D Varsinkin pojat jaksoivat kalaa ihmetellä, Iines ei siinä kuumuudessa viitsinyt vaivautua moiseen :D Sanko oli vähän turhan korkea astia tähän tarkoitukseen.. Aikaisemmin olemme sisällä olleet Robofishin kanssa ja silloin on ollut käytössä matala pesuvati. Tästä on myös postaus tehty blogiin aikaisemmin :)

Meidän ohjelmassa onkin ensi viikolla näyttely Helsingissä Kaapelitehtaalla. Olemme paikalla Rockyn kanssa lauantaina :)

11 kommenttia:

 1. Onpa söpöjä kuvia robokalan kanssa! :) Olen ihan kade, kun teillä on pihaa, jossa voi ulkoilla. Meillä kisut selvästi tykkäisivät valjastelusta (maalla ne saivat herkusta nauttia), mutta täällä kaupungissa ei sitä mahdollisuutta taida olla: kerrostalon pihalla on vain pieni nurmisuikalle, ja sillekin on matkaa. Puolen kilsan päässä olisi ihana puisto, mutta pyristelevää kissaa on mahdoton kantaa niin kauas, ja kuljetuskassi on kauhujen top ykkönen... Nyyh. Tsemppiä Rockylle näyttelyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva kun on omaa pihaa :) Meillä tosin piha on melko pieni rivitalon takapiha. Eli ei mikään iso lääni :D Kerrostalossa varmaan hankalampaa tuo ulkoilu..

   Poista
 2. Ulkoileminen on kivaa, meilläkin se tiedetään:)

  VastaaPoista
 3. Teidän klaani on niin kauniisti ja tyylikkäästi valjaissa - voiskohan ne kertoa jotain vinkkejä valjasinhoista Miirua varten :-). No, lomaa on vielä pikkuisen jäljellä, sitten täälläkin on tarjolla vain lasiterassi tai "emäntä-itse-kantaa-Miirua-sylissä-pihamaalla" -ulkoilua. Pipsulle valjastelu on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. Meilläkin hieman vaihtelevaa tuo innostus.. Tai Iines on nyt välillä kauheasti menossa ulos, mutta ei siellä sitten viihdykään vaan heti olisi menossa sisälle :D Valjaat sietää kyllä hyvin. Pojat taas olisivat ulkona vaikka koko ajan!

   Poista
 4. Me ei aleta! Teilläkin on robokala! Me mennään lakkoon jossei mekin saada, terveisin ~Karkkikaksoset~

  VastaaPoista
 5. Ehkä tavataan lauantaina :) Me olemme paikalla Sulon kanssa. Ensimmäinen näyttely minulle kissan kanssa. Joko saa jännittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiva :) Eka näyttely on kyllä aika jännä! Tsemppiä teille ja voi olla että törmätään :)

   Poista
 6. Oi, kun kivoja ulkoilukuvia. :) Robokala tuntuu olevan nyt kissojen hittilelu.. :D
  Onnea tulevaan näyttelypäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä tuo on pölyttynyt laatikon pohjalla jonkin aikaa kunnes muistin ottaa taas ottaa esille :)

   Poista