lauantai 12. heinäkuuta 2014

PetsGo

Facebookissa huomasin ilmoituksen, jossa haettiin eläinbloggaajia arvioimaan uuden nettikaupan palveluja. Nettikauppa on PetsGo -eläintarvikekauppa. Olen aina kiinnostunut tutustumaan uusiin lemmikkikauppoihin, joten tartuin ilomielin mahdollisuuteen :)

PetsGo-nettisivut olivat kivannäköiset ja mukavat käyttää. Tuotteet oli hyvin ryhmitelty selkeiden otsikoiden alle, joten sivuilta löytää nopeasti etsimänsä. Itse arvostan lemmikkinettikaupoissa hyvää valikoimaa ja täällä se toteutui aika hyvin. Vielä on varaa lisätä valikoimaa ainakin kissapuolelle :) Kissoille oli tarjolla ruuan lisäksi monenlaisia tarvikkeita ja leluja.

Meillä oli kissojen ruokakaappi aika tyhjillään, joten keskityin tilaamaan ruokaa :) Ostoslistalle päätyivät:
-Miamor lohi ja kana hyytelöpusseja
-Royal Canin Intense Beauty ja Instinctive jelly pusseja
-Schmusy Nature's Menu nauta-siipikarjapusseja

Paketti oli hyvin paketoitu ja kaikki tuli perille ehjänä :) Lisäksi pakettiin oli pakattu yllätykseksi kaksi pehmopalloa kissoille :) Olen tottunut tilaamaan ruokaa isommissa erissä, koska se tulee halvemmaksi eikä tarvitse joka viikko olla tilaamassa. PetsGo:ssa se ei ollut ainakaan vielä mahdollista vaan märkäruoka tilataan yksittäisinä annospusseina. Niinpä myös paketista paljastui 48kpl annospusseja irrallisina. Onneksi minulla oli jäänyt talteen pahvikotelo vanhoista ruuista niin sain ruuat kätevästi kaappiin :) Kolme kissaa kuitenkin syövät niin paljon, että tilaan mielelläni ruuat isommissa erissä.

Tilauskokemus oli kaikkineen miellyttävä ja toimitus nopea. Plussaa myös Smartpost mahdollisuudesta ja ilmaisesta toimituksesta! PetsGo:ssa minimi tilausraja on 19€, mutta se tulee kyllä helposti täyteen, varsinkin kun olen tottunut tilaamaan enemmän kerralla :)

Joko olette tutustuneet tähän uuteen nettikauppaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti