perjantai 9. toukokuuta 2014

Uusi kiipeilypuu

Meillä alkoi olohuoneen vanha kiipeilypuu hajoamaan käsiin, joten oli aika hankkia uusi. Halusin, että uusi puu ylettäisi kattoon asti ja oli muutenkin mahdollisimman suuri. Meillä on melko pieni asunto, joten kissoille tarvitaan tilaa myös ylöspäin :)

Jonkin aikaa metsästin sopivaa puuta, koska luottonettikauppani Zooplussan valikoima ei tässä asiassa vakuuttanut. Lopulta löysin etsimäni Lemmikkistoresta. Puu on livenä kyllä melko vaikuttavannäköinen! Puu on siis nimeltään pilvenpiirtäjä. Värivaihtoehtoja oli kaksi: ruskea ja harmaa, joista valitsin harmaan. Netissä ei ollut kuvaa harmaasta, mutta livenä se on oikestaan hieman siniharmaa.. Aika tumma kuitenkin. Eli ihan ok meille :)

Kokoamisessa meni kahdelta ihmiseltä noin kaksi tuntia! Kissat myös hieman avustivat :D Kissat tykkäsivät puusta kovasti ja Iines meni heti iltaunille pussukkaan, kun vanhasta se lempiosio meni rikki joku aika sitten :)

Mutta antaa kuvien puhua puolestaan :)

8 kommenttia:

 1. Hieno! Pilvenpiirtäjä kuvastaa tätä puuta hyvin :) Ja jännät nuo harjakset tuolla alimmalla tasolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo harjakset oli nimeltään jotku "puskuharjakset" :D Et kissa voi niitä puskee :D Eivät ole olleet vielä kovin kovassa käytössä..

   Poista
 2. Upea puu! :) Meillä on samanlainen mutta ruskeana ja alkaa olla jo vaihtokunnossa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Joo ei noi puut ikuisesti kestä ainakaan meidän rymysakin käsittelyssä :D

   Poista
 3. Ihana! Mekin tahdotaan noin iso, kun siinä on niin ihana "pesäkin". Meidän on ollut kovalla käytöllä ja alkaa näyttääkin siltä. Ja me voidaan kyllä myös auttaa kokoamisessa!

  VastaaPoista
 4. Upea pilvenpiirtäjä onkin näköjään jo laadunvalvonnassakin hyväksytty =)

  VastaaPoista