maanantai 26. toukokuuta 2014

ERY-SYD Hyvinkää 24.-25.5. 2014

Helteinen viikonloppu kului jälleen näyttelytouhuissa. Tällä kertaa helpotusta toi näyttelyn sijainti eli kotikaupungissa Hyvinkäällä, joten matkoihin ei mennyt aikaa ollenkaan! Lisäksi näyttely oli drive in- tyyppinen eli siellä ei tarvinnut olla koko päivää! Käytännössä tämä tapahtuu siten, että vahvistuskirjeen mukana oli tieto tuomareista. Lisäksi jokaisella rodulla ja värillä oli arvioitu arvostelun alkuaika. Tuomari ei saanut aloittaa kyseisen värin arvostelua ennen ilmoitettua aikaa.

Näytteilleasettajien piti kuitenkin huolehtia, että ehtivät eläinlääkärin tarkastukseen ennen arvostelua. Tarkastus oli auki koko päivän, joten heti aamusta ei tarvinnut tulla paikalle. Tämä oli kyllä tosi hyvä, ettei tarvinnut koko päivää olla kuumassa näyttelyhallissa.

Lauantaina Rockylla oli tuomarina Pia Nyman. Tuomari tykkäsi Rockysta kovasti. Kehui turkkia ja vartalon rakennetta. Kuitenkin Rocky on vasta 10kk, joten on vielä aika junnunnäköinen :) Serti saatiin onneksi ja niinpä Rocky valmistui Premieriksi! Jipii! TP-valintaan ei päästy, koska tuomarilla oli jo sinne menossa useampi kastraattiuros. Rocky-vauva ei niille vielä pärjää :D Serti oli kuitenkin se tärkein ja se onneksi tuli! Ruusukkeeseen olin hieman pettynyt.. Ne olivat kaikki ihan samanlaisia! Vain tarra laitettu kuvaamaan sen arvoa. Sertistä sai siis ihan samanlaisen kuin Premierista.. No tilaan kuitenkin Kissaliitolta sen ison ruusukkeen :) Olen vaan niin materialisti :D Saatiin lähteä näyttelypaikalta, kunhan arvosteluseteli saatiin käteen.

Sunnuntaina tuomarina oli Kristiina Rautio. Jälleen saatiin melkein sama arvostelu eli runko hyvä, mutta muuten on aika junnu vielä :) Häntä sai myös kehuja :) Serti saatiin, mutta taaskaan ei ollut asiaa TP-valintaan isojen poikien sekaan.

Olen tosi tyytyväinen viikonlopun tulokseen, koska sertejä lähdettiin hakemaan ja ne saatiin. Premier-titteli oli tietysti myös tavoite ja tulihan se :) Nyt meillä on pari kuukautta taukoa näyttelyistä eli seuraavan kerran menemme luultavasti Surokin näyttelyyn Helsinkiin.

Ajatuksissa siintää myös mahdollinen Tallinnan reissu, koska Rocky voi saada enää yhden kotimaan sertin, jonka jälkeen tulee stoppi. Elokuussa olisi Tallinnassa näyttely, mutta vähän sinne jännittää lähteä. Varsinkin jos yksin joudun lähtemään. Onhan niitä myös valmismatkoja, mutta pitää vielä selvittää tarkemmin asioita :) Kameraa ei taaskaan ollut mukana, joten kuvia on tosi niukasti.

8 kommenttia:

 1. Onnea Rocky :-D Sä oot kyllä nätti!

  VastaaPoista
 2. Hienot saavutukset jälleen!

  Me mennään heinäkuussa Kuopioon. Jos saisi ekan sertin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä se sertien metsästys alkaa :D Lähteekö molemmat kissat? Iye oon kyl iha hurahtanu tähä näyttelytouhuun :D Onnex tulee nyt taukoo kesällä

   Poista
 3. Tuhannesti onnea ensimmäisen tittelin saavuttamisesta!!!! :D Se on aika huippufiilis! Olipas kyllä aika tökeröt ruusukkeet.. :( Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) On se kyl hyvä fiilis :) Odotin kyl vähä näyttävämpää Premier-ruusuketta mut ei voi mitää.. Kissaliiton ruusuke on kuulemma näyttävä :)

   Poista