torstai 13. helmikuuta 2014

Sairastupa osa 2

Tämä tauti on ollut hieman sitkeämpi tapaus, koska vasta nyt alkaa Iines tervehtyä. Eilen käytin Iinestä uudelleen lääkärissä, koska oksensi edelleen ainakin kerran päivässä ja syöminen oli tosi heikkoa. Rambo on onneksi jo parantunut :)

Itse arvelin, että antibiootti on syypää oksenteluun minkä myös lääkäri totesi. Vatsa on varmasti ärtynyt kahdesti päivässä annetusta antibiootista, koska ruoka ei ole juuri maistunut. Lääkäriltä saimme siunauksen lopettaa antibiootin, josko se rauhottaisi oksentelun ja ruokahalukin palaisi. Vastaanotolla Iinekselle annettiin myös kortisoni- ja pahoinvointilääke. Kortisoni lisää ruokahalua, jonka vuoksi sitä haluttiin kokeilla. Jos vieläkin silti oksentaa, otetaan kaikki labrat ja röntgenkuvat. Iines on ollut kyllä kiinnostunut ruuasta ja aina vähän maistelee, mutta määrät ovat olleet todella pieniä ja sekin vähä oksennettu :/ Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että oksentelu on loppunut :)

Ostin varalle lääkäriltä Hill's i/d märkäruokaa, joka on tarkoitettu juuri ruuansulatusongelmista kärsiville. Iines on ruokaa maistellut pieniä määriä, mutta myös tavallinen märkäruoka on hieman maistunut. Tämä erikoisruoka on korkeaenergistä ja hyvin sulavaa, joten pienetkin määrät syötyä ruokaa auttavat :) Tärkeintä on tietysti, että Iines söisi edes jotain. Ostin lääkäriltä myös Royal Caninin Gastro Intestinal- raksuja. Nämä myös tarkoitettu vatsavaivaisille :) Iines on tunnetusti melkoinen raksunarkkari, niin ajattelin niiden maistuvan ;) Ja itse asiassa juuri äsken Iines heräsi unilta ja söi ensin raksuja ja lisäksi vielä tavallista märkäruokaa (molempia märkäruokia vierekkäin tarjolla) ♥

Luulenpa siis, että tauti on vihdoin selätetty! Olisi varmaan selätetty nopeammin, jos olisin jättänyt ab:n pois aikaisemmin.. No pääasia, että edes nyt. Taas voin hehkuttaa tuota olemassa olevaa vakuutusta, sillä eilisestä visiitistä korvattiin 15€ vaikka ajattelin, että en saa varmaan mitään :) Tuo kyllä laskee kynnystä lähteä lääkärille :)

Yritän viikonlopun aikana saada vihdoin aikaseksi kirjoittaa Lahden näyttelyreissusta! Olis ihan kiva saada siitä postaus tehtyä ennen seuraavaa koitosta :D Meillä vaan läppärissä kuva on ihmeellisesti venyttynyt ja jotain muutakin häikkää, niin en ole sitä jaksanut paljon käyttää.. Pitäis varmaan viedä se jollekin korjaajalle. Kaikki tietokonenörtit voi kyllä ilmottautua :D Kyllä sitä pystyy onneksi jotenkin käyttämään :)6 kommenttia:

 1. Voi Iines parkaa! Voin vaan kuvitella kuinka huolissaan on kun ei mene ruoka alas ja vaan oksentelee :) Mutta kuulostaa tervehtymiseltä jos kerta ruoka alkaa maistua.

  Olisi kiva kuulla Lahden näyttelystä, meillä näyttely siis huomenna edessä, nyt alkaa jo vähän taas jänskättää että miten meillä menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt Iines on alkanut jo syömään :) Onnea teille huomiseen koitokseen!! Pakko kyllä kirjottaa Lahden keikasta viikonloppuna :D

   Poista
 2. Voi pikkuista! Toivotaan että tauti menee ohitse.

  VastaaPoista
 3. Paranemista Iinekselle ja hyvää ystävänpäivää teille kaikille :)

  VastaaPoista