lauantai 9. tammikuuta 2016

Supreme Premier Canth's Xavier

Kuten otsikko kertoo, Rocky on valmistunut ylimpään titteliin Supreme Premieriksi!! Ne jotka seuraavat emäntää Instagramissa, ovat tämän uutisen kuulleet jo marraskuun lopulla :D Jouluhössötys vei emännän huomion ja niinpä tämä hieno saavutus jäi kertomatta täällä blogin puolella.

Valmistuminen tapahtui Turussa 28.11. Päivä oli pitkä ja raskas matkustamisen vuoksi, mutta onneksi Rocky sai viimeisen sertinsä ja valmistui! Näyttelyssä oli paikalla myös Rockyn kasvattaja sekä Rockyn veljen ja siskon omistaja. Saimme siis porukalla kohottaa maljat Rockylle :) Rocky sai myös hienot palkinnot birmayhdistykseltä sekä Turokilta. Lisäksi tilasin Kissaliitolta maksullisen valmistumisruusukkeen.

Yövyimme Turussa Sokos hotel Hamburger Börssissä. Huone oli ihan hyvä perushuone ja aamiainen runsas. Ainut miinus tulee pysäköinnistä. Pääsin lähtemään näyttelypaikalta vasta iltaseitsemän aikaan. Hotelli on ihan keskustassa ja liikenne melkoinen lauantai-iltana. Aluksi luulin, että voin ajaa suoraan hotellin parkkihalliin ja maksaa sen sitten respassa. Ei sinne päässykään, josta seurasi vartin ympäriajo keskustassa. Lopulta sain auton hotellin eteen kielletylle paikalle ja päästyäni kissankopan kanssa respaan kuulin, että halli on ihan täynnä! Jes.. Seuraavassa korttelissa oli parkkihalli mihin mahtui. Eikun kissa takaisin autoon ja sinne suunnistamaan. Paikka oli Sokoksen Wiklund parkkihalli. Se löytyi onneksi helposti ja sain auton sinne. Sieltä oli muutaman minuutin kävelymatka hotellille. Onneksi oli rattaat kissalle niin sain kaikki kamat kannettua yksin hotellille! Suosittelen siis ajamaan suoraan tuonne Wiklund parkkiin niin säästyy aikaa huomattavasti.

Sunnuntai meni taas näyttelyssä ja Rocky oli ensimmäistä kertaa luokassa 2. Siinä saa aina kunniamaininnan. Lisäksi voi tietysti päästä paneeliin, mutta tällä kertaa ei päästy. Voitimme kyllä vertailussa Rockyn pitkäaikaisen kilpakumppanin :) Reissu oli kiva, mutta raskas.

Kirjoittelen vielä erikseen tämän vuoden näyttelysuunnitelmista :) Nyt pitäisi saada nuo isot ruusukkeet seinälle näkyville!

3 kommenttia:

  1. Supreme oikein, vau! :D Suurensuuret onnittelut! ♥ (mie en edes tajunnut, että Rocky oli jo niin pitkällä näyttelyuralla... :D Olette olleet ahkeria!)

    VastaaPoista