sunnuntai 1. marraskuuta 2015

URK Salo 10.-11.10.15

Laiska blogin päivittäjä täällä huutelee muutaman viikon takaisia näyttelytuloksia :D Oikein hävettää, kun en ole ehtinyt näitä tänne aikaisemmin laittamaan!

Olimme siis lokakuun alkupuolella Salossa näyttelyssä koko viikonlopun. Tulokset olivat sen verran hyvät, että pakko ne on tänne kertoa! Lauantaina sai taas lähteä kukonlaulun aikaan ajamaan ja saavuimmekin perille sopivasti eläinlääkärin tarkastuksen alkuun. Rockyn kasvattaja oli myös paikalla sekä Rockyn veli Santtu ja sisko Selma.

Olin aika tyytyväinen Rockyn turkinlaatuun, joka oli tällä hetkellä hyvä silkkinen. Rockyllahan on viimeiset kolme sertiä hakusessa ja olin luottavainen sertien saannista, koska kilpailijoita ei ollut. Rockyn veli Santtuhan geenitestattiin ja todettiin väriltään punaiseksi vaikka oli tabbyksi rekattu. Niinpä veljekset eivät ole enää vastakkain, paitsi jos sattuvat joskus samalle tuomarille tp-valintaan.

Lauantaina meidän tuomarina oli Magdalena Kudra. Uusi tuomari meille. Hänellä oli myös tuomarioppilas, joka kyllä hidasti arvostelujen etenemistä. Tuomari tykkäsi Rockysta kovasti ja turkin silkkisyys sai kehuja. Myös sydän oli ilmestynyt arvosteluseteliin :) Serti siis tuli ja kutsu tp-valintaan. Siinä tuomari ja hänen oppilas olivat kyllä kiinnostuneita Rockysta ja keskenään puhuessaan vilkuilivat Rockya, mutta valitsivat kuitenkin paneeliin toisen kissan. Rocky oli hieman känkkäränkkä ääntelyllään, mutta hienosti käyttäytyi ja pysyi esitysasennossa. Lauantaina myös muu Canth's- tiimi sai sertit. Lisäksi Selma valmistui Premieriksi.

Sunnuntaina odotukset tulosten suhteen oli samat eli sertiä odotin. Tuomarina sunnuntaina oli Isabelle Maillard Chiavuzzo. Myöskin uusi tuttsvuus. Hänellä oli sama tuomarioppilas mukanaan mikä oli eilen Kudralla :D Toiveet vähän nousi, kun oppilas oli tykännyt Rockysta lauantaina. Kehuja tuli ja turkki varsinkin sai kehuja. Serti tuli jälleen ja kutsu tp-valintaan.

Rockyn sisarusten arvostelut menivät päällekkäin, joten esitin Santun tp-valinnassa. Santulla oli muistaakseni 3 vastustajaa. Yllätyksekseni tuomari ojensi tp-palkintona olleen "korun" Santun kaulaan! Jes! Ainakin yksi meidän jengin kissa paneelissa! Samalla kun tulin Santun kanssa Rockyn luokse, tuli kasvattaja oman veteraaninaaraansa kanssa innosta puhkuen ja tp-korua heilutellen! 2 neljästä jo paneelissa :D Myös Rockyn sisko Selma pääsi paneeliin! Omistaja oli todella hämmästynyt Santun menestyksestä. 3 neljästä oli paneelissa. Tunsin lievää painetta niskassani, kun kohta olisi Rockyn vuoro taistella paneelipaikasta :D

Rockylla oli vain yksi vastustaja, joka oli mielenkiintoinen LaPerm-rotuinen kissa. Tämä rotuhan sai vasta hiljattain täydet sertioikeudet Fife-näyttelyissä. Kiinnostuneita oli paljon ympärillä, juurikin tämän uuden rodun takia. Aika pitkään tuomari pohti ja lopulta ojensi tp-korun minulle!! Jes! Rockyn ensimmäinen paneelipaikka aikuisiällä oli varmistunut! Kokonaisuudessaan paneelipaikka oli Rockyn kolmas. Koko meidän tiimi oli ihan innoissaan ja kasvattaja haukkoi henkeään :D Samalla hän kirosi, ettei hänellä ollut kasvattajaluokkaa sunnuntaina. Lauantaina oli! Tästä olisi tullut tosi hyvät kasvattaja pisteet, kun 4/4 kasvattia pääsi paneeliin!

Paneelissa Rocky ja veli Santtu olivat vastakkain. Rocky ei saanut yhtään ääntä, mutta en ollut siitä pettynyt. Rocky oli jo aika väsynyt ja vähän sähisi paneelissa, antoi kyllä tuomareiden käsitellä. Muut meidän tiimin kissat saivat kaikki yhden äänen!

Sunnuntai oli kyllä todella hieno päivä! Tällaisia lisää! Birmahan vain paranee vanhetessaan, joten uskon Rockyn pääsevän paneeliin vielä jatkossakin. Seuraavassa näyttelyssä Turussa Rockyn pitäisi valmistua Supreme Premieriksi :) Jännää siis tiedossa!

6 kommenttia:

 1. Vautsi, olipa teillä mahtava sunnuntai! Tosi harmi tosiaan kun kasvattajalla ei ollut kasvattajaluokkaa, voin kuvitella fiilikset kun neljä pääsee paneeliin samassa näyttelyssä. :D

  Yksi ulkomaalainen curlikasvattaja kasvattaa myös LaPerm-rotua ja olen hänen laittamiensa kuvien kautta kiinnostunut tutkailemaan rotua vähän tarkemminkin. Kuulostaa ja näyttää tosi kivalta rodulta. Mahtavaa, että sitä ollaan hyväksymässä paremmin Fifeenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä ihan mielenkiintoinen uusi rotu. Nyt sitä alkaa varmasti näkyä myös Fifessä :)

   Poista
 2. Sinut on haastettu!
  http://niemennokannelijalkaiset.vuodatus.net/lue/2015/11/liebster-award-discover-new-blogs

  VastaaPoista