sunnuntai 7. syyskuuta 2014

PIROK Sastamala 6.9.2014

Jällen käytiin Rockyn kanssa pyörähtämässä näyttelyssä 😊 Suuntana oli Sastamala. Paikka oli Vexve-areena, joka on jonkinlainen urheiluhalli. Paikka oli ihan hyvä vaikkakin aika tiivis tunnelma oli joissain häkkiriveissä. Tästä johtuen jo infokirjeessä kehotettiin jättämään omat tuolit kotiin ahtaiden käytävien takia. Kirjeessä luvattiin, että paikalla on istumapaikkoja runsaasti. No olihan siellä, nimittäin katsomo. Katsomoon ei saanut viedä kissoja eikä ruokia. Ei siinä mitään, paitsi että omat eväät piti syödä seisten oman häkin edessä! Kahvio oli, mutta en sinne kehtaa mennä omaa kaupasta ostettua salaattia syömään.. Kaiken lisäksi kaupan salaatista puuttui luvattu haarukka, joten syömättä jäi :D

Arvostelut alkoivat tuntia myöhemmin kuin yleensä on tapana eli klo. 11. Meillä oli tuomarina ruotsalainen Eva Porat. Oli muuten harvinaisen hidas tuomaroimaan :D Hän puhui niin paljon, että arvostelut venyivät.. Kolmessa tunnissa oli arvostellut 25 kissaa! Järjetöntä! Jalat huusi hoosiannaa, kun odoteltiin omaa vuoroa. Paneelin piti alkaa klo. 16, mutta kolmen jälkeen meidän tuomarilla oli vielä liuta kissoja arvostelematta ja tp-valinnat tekemättä :D

Rocky oli mielestäni rauhallimpi kuin edellisissä näyttelyissä. Omaan häkkiin rauhottui nopeasti ja tuomarillan luonakaan ei kovasti jupissut, vähän puhisi kyllä :D Rocky sai hyvät arvostelut ja tuomari tykkäsi kovasti. Ei kovasti tullut moitetta. Setelissä jopa luki korvien kohdalla "small, well set" :D Aika isot ne mielestäni vielä ovat, mutta eivät enää niin pahat kuin nuorempana. Serti kuitenkin saatiin. Rockyn veli Santtu oli myös paikalla hakemassa ekaa sertiä, jonka myös sai koska veljekset olivat eri luokassa. 😊 Veljeksiä myös verrattiin keskenään, että kumpi pääsee tp-valintaan. Santtu on vienyt nimiinsä kaikki veljesten väliset kamppailut, mutta nyt Rocky oli parempi ja sai kutsun tp-valintaan 😊 Hyvä Rocky! Ekaa kertaa aikuisten sarjassa tp-valinnassa. Veljesten eno oli myös paikalla ja vielä samanvärinen kuin pojat 😊 Mutta leikkaamattomana eno ei kilpaillut siskon poikiaan vastaan.

Iltapäivä oli jo pitkällä, kun vihdoin meidän tuomarin tp-valinnat koittivat. Emännän jalat olivat jo ihan muusina :D Rocky sentään otti pienet nokkaunet odotellessa. Tp-valinnassa Rocky pärjäsi hyvin ja tuomari silmäili Rockya kiinnostuneena 😊 Otti toisen kissan syliinsä ja vertasi sitä vielä Rockyyn. Lopulta tämä toinen pääsi paneeliin, mutta olen tyytyväinen, että Rocky pääsi valintoihin edes 😊 Kertoo siitä, että pään mittasuhteet ovat vähän tasoittuneet.

Kaiken kaikkiaan päivä meni hyvin. Oli mukava nähdä Rockyn veljeä pitkästä aikaa 😊 Näyttelytuttuni otti omalla kameralla kuvia veljeksistä, joten laittelen kuvia kunhan niitä saan 😊 Lisäksi olin tilannut Birmayhdistykseltä pokaalin Rockyn IP valmistumisen kunniaksi ja sain sen myös eilisessä näyttelyssä 😊 On ne pokaalit vaan hienoja tuolla hyllyssä 😊 Seuraava etappi onkin ensi kuussa Kirkkonummen näyttely.

12 kommenttia:

 1. Onnea Rocky! Aika tiiviiltä näyttää tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rocky kiittää :) Oli kyllä tiivistä kun yleisökin kiersi väleissä :D

   Poista
 2. Mahtavaa, paljon onnea! Kylläpäs niitä sertejä nyt satelee.. :D
  Viihdyn hyvin pienissä kissanäyttelyissä mutta juuri tuollaiset ahtaat välit saavat ahdistamaan. :(
  Kun ei mihinkään mahdu itse, eikä kissaakaan viitsisi kauan yksinään häkissään pitää, ilman seurantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo hyvin on sertejä tullut, mutta ei ole ollut kyllä kilpailua ollenkaan :D

   Poista