sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Rocky tuli taloon

Meidän klaani sai vahvistusta, kun perjantaina kävimme hakemassa suloisen pennun meille. Pentu on nimeltään Canth's Xavier ja tuttavallisemmin Rocky :) Rodultaan poika on Pyhä birma ja väriltään d 21 eli punatabby.

Ajomatka kotiin sujui ilman ongelmia, tosin Rocky ei olisi jaksanut kököttää kuljetuskopassa :D Etukäteen olimme tietysti jännittäneet Iineksen ja Rambon reaktiota uuteen tulokkaaseen, mutta saimme yllättyä positiivisesti. Päästyämme kotiin päästimme Rockyn heti tutustumaan uuteen kotiin ja toisiin kissoihin. Iines ja Rambo haistelivat uutta tulokasta ja Iines myös suhisi varmistaakseen, että Rocky tietää kuka on pomo :D Iines kulkikin Rockyn perässä jatkuvasti haistellen ja sähisten välillä. Rambo tyytyi tarkkailemaan kauempaa tapahtumia. Rocky oli kyllä todella reipas eikä oikeastaan pelännyt isompia kissoja. Kasvattajalla oli kaksi melkein samanikäistä pentuetta, joten Rocky oli tottunut menoon ja meininkiin :)

Pääsimme kotiin illalla, joten arvelin seuraavan yön olevan aika rauhaton ja oikeassa olin.. Iines seurasi Rockya kuin hai laivaa :D Kun Rocky pysähtyi ja kääntyi, Iines sähisi. Alkuyöstä Rocky tuli meidän sänkyyn nukkumaan ja saatiinkin noin tunti nukkua, kunnes Rocky lähti olohuoneeseen. Tietysti isot kissat seurasivat ja kun menin tarkastamaan tilanteen, oli Rocky sohvan alla ja molemmat isot kissat kyttäsivät siinä vieressä. Työnsin kissat sivummalle ja silloin Rocky tuli heti sohvan alta pois. Istuin lattialla ja kuulin eka kertaa sen kehräävän :) Se nukahti heti syliin, joten siinä sitä oltiin olohuoneen lattialla pentu sylissä ja varsinkin Iines hyvin tomerana kiertelemässä ympärillä :D Yö meni siis aika vähillä unilla, mutta lauantai menikin ainakin kissoilla nukkuessa. Taisi yön tarkkailut käydä Iineksenkin voimille :D

Jo lauantain aikana Iineksen sähinät vähenivät huomattavasti ja Rocky kotiutui hyvää vauhtia :) Ruoka maistuu sekä pissaa ja kakkaa tulee :D Lauantai-sunnuntai yö meni paljon paremmin ja saimme kaikki jopa nukuttua muutaman tunnin :)

Tänään sunnuntaina tahti on ollut vähän toinen! Heti aamusta Rocky pisti ison vaihteen silmään ja riehui ympäri kämppää kuin tuulispää :D Jopa Iines oli ihan ihmeissään tästä pikku tornadosta :) Sähinää ei enää tule oikeastaan yhtään, mutta Rambo on nyt alkanut kunnolla kiinnostua Rockysta ja haastaa tätä leikkiin. Rambo vaan on aika paljon isompi, joten koko ajan saa vahtia ettei satu mitään vauhdin vain kiihtyessä :D

Rockylle on ruoka alkanut maistua paremmin, mutta raksuja se ei syö ollenkaan! Laitoin ekana iltana penturaksuja tarjolle täyden kipon. Se oli kyllä tyhjentynut aamuun mennessä, mutta ei Rockyn toimesta ;D Lauantaina laitoin toisen merkkisiä raksuja niin nekään ei ole kelvannut. Pitää katsoa viikolla, jos silloin maistuisi. Eihän raksujen syönti mitään välttämätöntä edes ole.. Märkäruokaa syö kyllä muutaman kerran päivässä  :) Pitää vaan katsoa, että syö tarpeeksi sitä kun ei syö raksuja.

Kasvattaja kuvaili Rockyn luonnetta melko villiksi. Aluksi ajattelin ettei tämä nyt niin villiltä vaikuta, mutta tänään olen kyllä saanut huomata uusia piirteitä :D Aamulla kaikki kolme kissaa säntäilivät ympäri kämppää välillä toistensa ja välillä erinäisten lelujen perässä :D Rocky yrittää myös tehdä kaikkea kiellettyä jatkuvasti :D Miten olen unohtanut kahdessa vuodessa pentujen vilkkauden? Uni onneksi maistuu aika usein :) Eiköhän tämä lauma tästä ala muodostua, kun Iineskin on jo selvästi rauhottunut.

Suunnitelmissa olisi myös ainakin kokeilla näyttelyitä Rockyn kanssa :) Mutta katsotaan sitä kunhan tässä nyt ollaan kotiuduttu :) Tässä vielä muutama kuva pojasta :)

6 kommenttia:

 1. Oih, mikä ihana pentunen! Niin hienon värinenkin.

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea uudesta pikkuriiviöstä! <3 Suloinen on! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos :) Poika on kyllä tosi sulonen ja melkoisen villi myös :D Hyvin on kotiutunut ja kissat jo leikkivät yhdessä :)

  VastaaPoista
 4. Aii vitsi mikä söpöläinen <3 Täytyykin ruveta seurailemaan teidän elämää, hauska katsoa miten muilla pentuperheillä menee, meillä on ollut tuo vesseli nyt muutaman viikon vuoden vanhan kollipojan seurana :)

  http://purrfectinglife.blogspot.fi/

  VastaaPoista