keskiviikko 18. syyskuuta 2013

2v tarkastus ja hiukan ostomaniaa

Eilen olimme kissojen kanssa rokotusreissulla. Samalla saimme testata uutta Sturdibagiä :) Se olikin todella hyvä ostos! Todella kevyt kantaa ja kyydissä ollut Iineskin näytti tykkäävän :)

Itse lääkärikäynti meni ihan hyvin. Jouduimme kyllä odottamaan, kun lääkäri oli noin 15 min. myöhässä.. Tästä johtuen kissat olivat aika pelokkaita, kun viimein pääsimme vastaanotolle. Rokotukset meni kuitenkin ihan hyvin ja kisut ovat muutenkin ihan terveitä :)

Tänään kävin Mustissa ja Mirrissä täydentämässä hiekkavarastoa. Mukaan tarttui kuitenkin myös muuta mitä ei pitänyt :D Ostin ihanan pesän kissoille. Pesää voi pitää luolamaisena tai katon voi painaa lyttyyn ja pehmustetyynyn laittaa päälle, jolloin pesä on avoin. Rambo rakastaa luolamaisia pesiä. Niinpä ei kulunut aikaakaan, kun Rambo jo pötkötti uudessa pesässä :D Luulen, että tätä herraa ei paljon muualla tänään nähdä :D

Hiekaksi valitsin tällä kertaa Compact Care crystal blendiä. Olen kuullut tästä hiekasta paljon hyvää, joten oli aika testata sitä myös itse :) Tarkempaa raporttia voin laittaa myöhemmin :)

7 kommenttia:

 1. Upea pesä kertakaikkiaan. Oliko tyyris?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olihan se 44,90€.. Käytin kyllä reilun kympin edestä bonusrahoja ni ei tuntunu sit enää nii kauheen kalliilta :) Sit aattelin et ku siitä saa myös avonaisen pesän eli vähä niinku kaksi pesää yhden hinnalla :D

   Poista
 2. Kätevää, kun pesää saa muunneltua kissojen mielenoikkujen mukaan.

  VastaaPoista