torstai 30. heinäkuuta 2015

Kissatarhan rakentaminen osa 5 (valmis tarha)

Saatiinhan se viimein valmiiksi :D Hyllyt saatiin kiinnitettyä ja taka seinystalle laitettiin puu, jota pitkin kissat voivat kuljea. Lisäksi saimme anopin edesmenneen kissan pienen raapimispuun. Tarhan sisustamisessa piti ottaa huomioon, että siinä on vain verkkokatto. Joten kaiken pitää olla säänkestävää. Vähän autiolta se vielä näyttää, mutta jonkinlainen pesäpaikka olisi vielä tarkoitus laittaa.

Eilen kissat pääsivät myös ekaa kertaa tutustumaan tarhaan. Ja voi sitä ihmetyksen määrää. Joka nurkka oli tietysti haisteltava. Yllätyksekseni Rambo oli ensimmäinen, joka hyppäsi ylemmille tasoille. Sieltä olikin kiva tähystää ihmisiä. Iines ja Rocky löysivät myös tiensä lopulta ylähyllyille. Hyvin kissat tarhassa viihtyivät eivätkä heti olleet pyrkimässä pois. On kyllä paljon helpompaa laittaa kissat tarhaan ulkoilemaan, kun selvittää jatkuvaa flesien sekamelskaa kissojen valjastellessa! Vähän myöhäuseksi meni tarhan valmistuminen, mutta vielä on kesää jäljellä :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten korkea ja iso häkki teillä nyt on! Vielä kun ihmiset keksivät jotain tuohon lattialle, niin siitä tulee vielä hienompi! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan keksitään lattialle jotain, ettei ole niin autiota :)

   Poista
 2. Ooo, siitähän pääsee kurkkimaan aidan ylikin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylin hylly onkin yksi suosituimpia paikkoja, koska sieltä voi kytätä naapureita :D

   Poista