tiistai 18. elokuuta 2015

Tarhailijat

Nyt kun meillä on kertynyt muutaman viikon verran kokemusta uudesta tarhasta, voimme kertoa niistä myös täällä blogissa. Rocky on odotetusti innokkain ja rohkein tarhailija. Poika olisi tarhassa vaikka kuinka kauan. Iines on toiseksi innokkain, mutta arempi kuin Rocky. Välillä on pakko päästä sisälle, jos on liikaa kovia ääniä. Rambo taas on joukon arin. Rambo kyllä tykkää tarhasta ja kiipeilee usein ylähyllyllä, mutta jo naapurin tupakalle tulo voi olla välillä liikaa. Myös valjailla, Rambo oli arin naapurin äänille. Huvittavaa kyllä, naapurin kovaääninen moottoripyörä ei hetkauta ollenkaan :) En ole Ramboa väkisin tarhaan ottanut, jos on selvästi jäänyt taaemmalle eikä tunge ovesta ulos. Tälläkin hetkellä vain Rocky ja Iines ovat tarhassa, kun Rambo halusi jäädä sisälle :)

Olen saanut nyt ideoita tarhan sisustuksen parantamiseen, jotka toteutetaan kyllä vasta ensi keväänä. Ainakin yksi hylly olisi tarkoitus tehdä lisää. Lisäksi ajattelin kasvattaa ruukussa ohraa tai vastaavaa kissoille syötäväksi. Sisällä mullat on pitkin lattioita, mutta tarhassa se ei niin haittaa :) Saas nähdä millaiseksi tarhan sisustus muovautuu. Kuvia on tullut otettua melko paljon, joten tässä muutamia :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihana ulkopaikka ja sopivasti hyville ilmoille!

    VastaaPoista
  2. On niin mahtava tarkkailupaikka ♥ Voi Ramboa! Mie mielenkiinnolla odotan miten Raku suhtautuu meidän tarhaan sitten tulevaisuudessa, poitsu tykkää olla parvekkeella, mutta valjaissa ulkoilu pelottaa. :D Auttaisiko Rambolla, jos olisi jokin turvallinen piilopaikka tuolla?

    VastaaPoista