perjantai 27. kesäkuuta 2014

Uusi kissakoru

Hulluna kissanaisena yritän aina löytää jotain kivoja kissa-aiheisia esineitä ja koruja :) Minullahan on jopa kaulakoru Iineksen kuvalla varustettuna ❤ Tämä koru on esitelty blogissa jo aiemmin.

Tällä viikolla törmäsin netissä kivaan korusivustoon eli Idiskoruun. Siellä oli toinen toistaan ihanampia koruja! Yksi kuitenkin oli pakko saada nimittäin kissa-aiheinen rannekoru :) Koru on tarpeeksi yksinkertainen, mutta se on kuitenkin hauskan persoonallinen. Itse valitsin pitkän harkinnan jälkeen valkoisen vaikka värejä oli muitakin: vaaleanpunainen, pinkki ja turkoosi. Tuo pinkki meinasi lähteä meille :D

Kaikki korut ovat käsityönä tehtyjä. Materiaali on keinonahkaa ja jonkinlaista puuvillanarua. Koruissa on paljon muitakin aiheita kuin kissat, joten monille varmaan löytyy mieleinen koru :)

6 kommenttia:

  1. Mäkin olen melkoinen kisukeräilijä :p täältä löytyy mun kisukorusuosikki: http://mylifeandthatcat.blogspot.fi/2014/06/mina-olen-korufriikki-niinpa-haluaisin.html
    Keep calm and purr on!^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja koruja :) täytyypä tutustua valikoimaan tarkemmin :)

      Poista
  2. Emäntä: Ihana koru! Olenkin haaveillut uudesta kissakorusta... Pitääpä kesän kunniaksi ehkä vähän katsella näitä eri korusivuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo korusivujahan on paljon erilaisia :) Kiva selailla valikoimia :)

      Poista
  3. Huhhuh nyt täytyy kyllä sanoa että kalliita koruja tuolla! Noita täysin samoja saa todella halvalla eBaysta, josta tuo suomalainen myyjäkin on ne satavarmasti tilannut.. (Itsekin olen yhden hyvin samantyyppisen tilannut, tosin se on mennyt jo rikki..) Eli ei todellakaan mistään suomalaisesta käsityöstä ole kyse, vaikka antavat mun mielestä näin ymmärtää. Huomasin mm. kyseisen puljun Facebook-sivuilla kommentin, kuinka mallisto vaihtelee "inspiraation mukaan", todella harhaanjohtavasti ilmaistu..

    Esimerkiksi tässä täysin sama kissarannekoru Kiinasta, maksaa 2e eikä postikulujakaan tule:
    http://www.ebay.com/itm/S139-Retro-Cat-Love-Infinite-Handmade-Knit-White-Leather-Charms-Chain-Bracelet-/171177540540?pt=Fashion_Jewelry&hash=item27daf9fbbc

    Suosittelen siis tutustumaan eBayn ihmeelliseen maailmaan! Tuo Idiskorun toiminta on mun mielestä silkkaa huijausta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa enpäs ole huomannutkaan.. Näytti vaan niin kivalta niin tilasin.. En kyllä kotimaiseksi uskonut. Pitää jatkossa katella vähän tarkemmin ja tietty yrittää suosia suomalaista :)

      Poista