lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lomalaiset

Minulla alkoi juuri kolmen viikon kesäloma! Nyt siis toiveissa on hyvää säätä :) Tänään käytiin kissojen kanssa hirman ulkoilemassa ja tuli muutama kuvakin näpättyä :)

Tänä kesänä olisi tarkoitus rakentaa takapihalle kissoille tarha :) Se on ollut haaveissa jo pitkään, mutta nyt pääsimme yhteisymmärrykseen tarhan sijainnista :) Seuraava askel onkin käydä kaupoissa tutustumassa verkkovalikoimaan ja mittailla tarkemmin tulevan tarhan kokoa. Postaan tarhahankkeesta tarkemmin, kun suunnitelmat etenevät :)

Onko teillä muilla kissatarhoja? Hyviä vinkkejä ja kuvia otetaan vastaan :)

9 kommenttia:

 1. Meillä on pikkuinen ulkotarha. Blogissamme 19.6. on kuvia. Hienompikin tarhoja on kyllä nähty, mutta meille tämä oli tässä vaiheessa helpoin tapa toteuttaa ja me tykätään siitä kauheasti.

  VastaaPoista
 2. Seuraan mielenkiinnolla kissatarha hankkeen etenemistä :) Meillä ei sellaista vielä ole, mutta haaveissa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsotaan nyt koska saamme suunnitelmat toteutettua :)

   Poista
 3. Meille tehtiin tänä kesänä tarha: http://justkittying-melike.blogspot.fi/2014/05/kissan-ulkotarha.html
  Ja miespalvelija väkästelee parhaillaan kulkuputkea saunan ikkunasta tarhaan, jotta päästään kulkemaan niinkuin lystää, eikä meitä tartte enää kantaa sinne ja takas :) Terkuin Karkkikaksoset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii luinkin siitä :) Kiva kun saa toisista blogeista vinkkejä :)

   Poista
  2. Toi erikorkeuksilla oleva laudoitus ympäri tarhan on ollut meillä ihan suosikki. Sitä voimme lämpimästi suositella kaikille tarhaa suunnitteleville ja uudistaville :)

   Poista
 4. Mulla on lasiterassi annettu oikeastaan pelkästää kissojen käyttöön, mutta ei se sinänsä ihan tarhaa vastaa. Hauduttelen tulevaisuutta varten, voisiko (tosi pienelle) takapihalleni saada jonkun ihan ulkotarhan. Mielenkiinnolla seuraan projektiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasitettu terassi on myös hyvä paikka kissojen ulkoilulle :)

   Poista