keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Valmistumisruusuke

Tänään posti toi vihdoin Rockyn valmistumisruusukkeen. Tilasin sen Kissaliitolta samalla kun postitin valmistumisilmoituksen :) Rocky siis valmistui Premieriksi Hyvinkään näyttelyssä. Ja olihan se ruusuke paljon näyttävämpi kuin näyttelystä saamamme! Kissaliiton ruusukkeethan ovat kyllä maksullisia, mutta aion Rockylle kyllä ostaa jokaisesta tittelistä ruusukkeen. Ne on hienoja muistoja.

Nyt alkaa vaan olla jo ongelma saada ruusukkeita mahtumaan hyllyyn. Meillä on pieni vitriini missä on joitain isoimpia näyttelyistä saamiamme ruusukkeita. Pienimmät ovat jo joutuneet väistymään säilytyslaatikkoon :D Olis kiva saada hienoimpia pystejä ja ruusukkeita esille muidenkin ihasteltavaksi :)

8 kommenttia:

 1. Olemme vaikuttuneita. Molempien ulkonäöstä!

  VastaaPoista
 2. Onpas komea ruusuke! Ehdottomasti mentävä nyt vitriinikauppaan ja ostettava sen verran iso, että mahtuu tulevaisuuden kaikki tittelit esille :)

  Meillä ei ole vitriiniä ollenkaan, mutta ruusukkeiden takia olisi ainakin hyvä syy ostaa! Seuraavan ja kolmannen näyttelyn aika koittaa Mochalle heinäkuussa Kuopiossa. Milo ei pääse vielä silloin mukaan, koska on tuolloin päivän vajaa 4kk vanha, harmin paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää oikeen toden teolla alkaa miettiä tota vitriiniä :D Harmi että Milo ei vielä pääse mukaan :( Mutta eiköhän sitä vielä ehdi :) Meillä viimeisen kotimaan sertin metsästys on Helsingissä :) Sit olis pakko lähtee Tallinnaa.

   Poista
 3. Onneksi olkoon. Upeat on, kissa ja ruusuke :)

  VastaaPoista