tiistai 10. kesäkuuta 2014

Rocky 11kk

Kuukauden päästä tuo villikko täyttää jo vuoden! Apua! Aika menee ihan siivillä.. Tänään myös punnitsin Rockyn ja vaaka näytti 4,2kg :) Paino on hieman junnannut paikallaan, mutta nyt taas pompsahti ylöspäin. Odottaisin Rockyn aikuispainon olevan siinä viiden kilon luokkaa.. Birmahan on keskikokoinen rotu, joten mitään 8kg:n jässikkää on Rockysta turha odottaa :D 5-6kg varmaan realistinen maksimi.

Myös Iineksellä ja Rambolla on kohta syytä juhlaan, koska kaksikko täyttää 4.7. 3 vuotta :) Nyt olen kyllä huomannut, että tietyissä asioissa Iines ja Rambo ovat huiman aikuismaisempia kuin Rocky. Yleiset kodin säännöt ovat myös paremmin hallinnassa :D Vaikka välillä tehdään piruutta eikä korvaa kopsauteta emännän huudolle :D Kaksikko on tietysti yrittänyt parhaansa mukaan opettaa Rockylle pahoja tapoja ja tämä vain pöhköilee perässä! Yleensä kyllä kun ärähdän niin Iines ja Rambo luikkivat äkkiä sivummalle, mutta Rocky ei vielä ihan hoksaa tekevänsä jotain kiellettyä :D  Eiköhän sekin pikku hiljaa opi :)

Lisäksi tässä on kovat suunnitelmat Rockyn päänmenoksi nimittäin Tallinnan reissu näyttelyn merkeissä! Elokuussa olisi tarkoitus mennä.. Vähän hirvittää mutta postailen suunitelmista erikseen, kun kaikki on selvää :)

Lopuksi kuva Rockysta. Nukkuminen kiinnosti enemmän kuin poseeraaminen :D

8 kommenttia:

 1. Minkä painoisia Rambo ja Iines ovatkaan? Hieno siitä Tallinnan reissusta varmasti teille tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rambo on 5,1kg ja Iines 3,2kg. Noilla hujakoilla on painot pyörineet jo pidemmän aikaa :)

   Poista
 2. Söpönsöpö <3!
  Pipsun ja Miirun Pirjo

  VastaaPoista
 3. Se on sellanen hurmuri ❤ Kiva kun tulee uusia lukijoita :) Kauniit kissat sinullakin!

  VastaaPoista