lauantai 30. toukokuuta 2015

Punnitusta ja ulkoilua

Taas on hetki vierähtänyt kissojen viime punnituksesta. Tänään sain viimein kissat puntariin ja tulos on seuraavanlainen: Rambo 5,6kg, Iines 3,7kg ja Rocky 4,1kg. Rockyn paino on jumittunut tuohon neljän kilon vaiheille, joten tuskin tulee siitä enää nousemaan kasvamisen myötä. Nyt vaan tartteis pitää noi painot kissoilla, ettei kukaan pääsee pulskistumaan :)

Parina päivänä on kissojen kanssa tullut käytyä valjastelemassa. Kaikki kolme menevät mielellään ulos eivätkä välitä valjaista :) Rockyn kanssa menimme toista kertaa myös taloyhtiön pihalle kävelemään. Yllätyksekseni myös Rambo tuli innokkaana meidän perässä, joten otin molemmat pojat mukaan. Rambo kyllä arasteli Rockya enemmän ohi meneviä autoja ja ihmisiä. Rambon palattua omalle pihalle, kävimme vielä Rockyn kanssa kävelemässä etupihalla. Rocky otti pari kovaa spurttia kävelyn lomassa :D Siinä sai emäntä olla tarkkana, kun toinen spurttaili pitkin pihaa :D Ulkoilun jälkeen Rocky syöksyi heti hiekkalaatikolle valjaista välittämättä! Oli siinä meikäläisellä naurussa pitelemistä :D Meidän hienohelma <3

Meillä oli jo viime kesänä tarkoitus rakentaa kissoille ulkotarha, mutta se vaan jäi. Tänä kesänä se sitten rakennetaan. Meillä tarha tulee pihan takaosaan, joten kissoilla ei ole suoraa kulkua tarhaan ikkunasta. Kuitenkin kissat varmasti tykkäävät tarhassa oleilla :) Kunhan saadaan tarha pystyyn, niin laitan postausta aiheesta :)

4 kommenttia:

 1. Tänään oli niin kiva ulkoilma! Kiva kun tekin saatte ulkohäkin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Olisipa meilläkin omaa pihaa johon rakentaa tarha.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin piha on melko pieni, mutta tänä kesänä olisi tarkoitus rarha siihen kyhätä :)

   Poista