perjantai 29. toukokuuta 2015

ERY-SYD Hyvinkää 23.-24.5.15

Tallinnan näyttelystä on toivuttu, joten eikun uutta putkeen :D Viime viikonloppuna Rockylla oli kotikisat, kun näyttely oli täällä Hyvinkäällä Vanhalla Willatehtaalla. Näyttely oli drive-in näyttely, joten paikalle ei tarvinnut mennä heti aamusta ja pois sai lähteä, kun oman kissan kisat on kisattu. Jokaiselle rodulle oli annettu arvioitu arvostelukellonaika ja birmat ovat tunnetusti vasta iltapäivällä, joten saavuimme lauantaina paikan päälle vasta klo 11 jälkeen :) Lisäksi matkaan meni vaan 10 min :D Sopii mulle!

Lauantaina tuomarina oli Bjarne Wickström. Uusi tuttavuus jälleen. Punatabbyja oli jopa kolme kappaletta, tosin yksi oli pentu. Värin parasta ei kuitenkaan tullut, koska pennun lisäksi oli kaksi kastraattia. Tuomari tykkäsi Rockysta ja kehui kokoa. Oikeastaan mitään negatiivista ei tullut. Ainoastaan sanoi Rockyn tyypillisestä juttelusta, että puhuu, mutta on käsiteltävissä :) Rocky sai sertinsä, jonka lisäksi joutui vertailuun toisen kastraatin kanssa. Tämä kissa on ollut aikaisemminkin Rockya vastassa ja yleensä voittanut. Rocky on kuitenkin mielestäni kehittynyt koko ajan ja pää on enemmän tasapainossa. Tp-valintaan jatkoi lopulta tämä toinen kissa paremman turkin vuoksi. Vaikka Rocky sai myös kehuja hyvästä turkinlaadusta ja näyttelykunnosta.

Lauantaina näyttelytouhuun olivat ekaa kertaa tutustumassa avomieheni äitinsä ja veljensä kanssa :D Näkivät myös Rockyn tosi touhussa :)

Sunnuntaina tuomarina oli latvialainen Linda Sviksa. Hän antoi Rockylle vuosi sitten ensimmäisen sertin kastraattiluokassa. Hän kehui heti Rockyn kokoa ja turkkia. Korvat ja profiili olivat myös hyvät. Paljon tuli taas positiivista ja arvostelusetelissä luki lopussa "very charming gentleman" ja iso sydän :) Tänään ei ollut kilpailijaa, joten Rocky sai sertin ja pääsi tp-valintaan. Siellä vastassa oli neljä kissaa, joista kaksi Rockyn lisäksi birmoja. Kaikkia tuomari tutki ja ihasteli. Loppujen lopuksi Rocky sijoittui kolmanneksi. Taakse jäi toinen birmoista ja maine coon. Paneeliin pääsi norski.

Drive-in näyttely oli kyllä kiva, vaikka tuntui oudolta, kun oltiin vain muutama tunti näyttelypaikalla. Kiva oli kuitenkin taas nähdä tuttuja ja ihanat birmatuttuni ottivat taas kuvia Rockyn arvosteluista :) Kuvat ovat siis copyright Lumikodin cattery.

Nyt onkin parin kuukauden kesäloma näyttelytouhuista :) Viikonloppuna postailen jälleen kissojen ulkoilutouhuista!

5 kommenttia:

 1. Mutta kyllä on sanottava, että vika kuva kruunaa kaiken ;) Se niin kertoo, kuka on kaunis, komea ja pörheä. Ihana, ihana Rocky ♥

  Onnea menestyksestä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika kuva on kyllä hupaisa :) Rocky osaa onneksi ottaa rennosti näyttelyhäkissä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo huomasinkin blogistasi, että olitte siellä myös. Ehkä vielä törmäämme jossain näyttelyssä :)

   Poista
 3. Onnea! :) Drive-In kuulostaa hyvältä näyttelytavalta, ei tarvitse montaa tuntia istua turhan panttina, jos paneelipaikkaa ei irtoa. :)

  VastaaPoista