sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

TUROK Turku 18.4.15

Eilinen päivä kului jälleen näyttelytunnelmissa. Tällä kertaa kohteena oli Turku. Aamu alkoi aikaisin ja jo kuuden aikaan oli startattava, jotta ehdimme ajoissa perille. Näyttelypaikkana oli aikaisemmasta poiketen Metsämäen ravirata. Paikka oli ihan hyvä vaikkakin tuomarointialueet olivat osittain ihan tukossa ja kissan kanssa oli välillä vaikea päästä tuomarin luokse. Päivä sujui kuitenkin ilman kommelluksia :)

Olin myös päättänyt kuvauttaa Rockyn taas ihanalla Tessalla valmistumisen kunniaksi. Etukäteen olin jo miettinyt kuvan taustaväriä ja mieltynyt tummaan. Ja tummahan siitä tuli :) Itseasiassa musta. Rockyn ollessa vaalea, niin tumma tausta toimii mielestäni tosi hyvin. Edelliset Tessan ottamat kuvat olen esitellyt omassa postauksessa. Niissähän tausta oli violetti, joka oli myös mielestäni hyvä väri Rockylle. Rocky poseerasi kuvissa hienosti ja välillä lähti vähän tutkimaan kuvaushuonetta. Kuvat saatiin otettua ja emäntä sai pitkän valinnan jälkeen valittua suosikit tilaukseen. Sitten olikin hyvin aikaa lepäillä ja odottaa omaa arvosteluvuoroa.

Tuomari Rockylla oli suomalainen Tellervo Kass. Hän on itsekin kasvattanut birmoja, joten odotin kovasti hänen tuomarointiaan. Hassua, mutta minua jännittää enemmän viedä kissa suomalaiselle tuomarille kuin ulkomaalaiselle :D Paikalla oli myös Rockyn veli Santtu (Canth's Xander), joten pojilla oli hieman kilpailuasetelmaa :) Sertikilpailua ei tullut, koska Santtu on käynyt vähemmän näyttelyissä, niin Rocky on ylemmässä luokassa. Mutta perusarvostelun jälkeen tuomari vertaa poikia keskenään ja päättää kumpi pääsee tp-valintaan. Tällä kertaa kisa oli aika tiukka ja tuomari tykkäsi molemmista. Lopulta kuitenkin turkinlaatu ratkaisi ja Rockylla se oli hieman parempi! Eli Rocky sai sertin ja eteni tp-valintaan. Siellä kuitenkin jäätiin kolmanneksi. Iltapäivällä saimme vielä Birmayhdistykseltä pokaalin Rockyn valmistumisen johdosta :)

Päivä oli tosi mukava. Samalla suunnittelimme tulevaa Tallinnan matkaa, nimittäin mukaan lähtee myös velipoika Santtu omistajansa kanssa. Veljekset pääsevät tekemään lähempää tuttavuutta sitten pentuaikojen :D Enää kaksi viikkoa ja sitten pääsemme matkaan!

18 kommenttia:

 1. Rocky pussaa kolmannessa kuvassa pokaalia ihan niinkuin välillä näkee urheilujuhlissa pussattavan :D

  VastaaPoista
 2. Onpa Rocky komea! Harmi, ettei me päästy tällä kertaa Turkuun, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla. Ja onnea sertistä! Hieno on pokaali myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuleehan noita näyttelyitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmittaa kun kaikki kuvat ovat kännykkälaatuisia, kun en jaksa kuljettaa järkkäriä näyttelyissä..

   Poista
 4. Onnea vielä tännekin :) harmi, etten päässyt auton takia mukaan, mutta nyt se on kunnossa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea ! Komeita pystejä te kyllä keräilette, onko palkintokaappi jo ihan täynnä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alkaa olla aika täyttä :D Vitriini on kyllä melko pieni :D

   Poista