sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tallinna kutsuu

Niinhän siinä kävi, että tämä emäntä on hurahtanut näyttelytouhuun! Ja se tietää sitä, että taas on ulkomaansertiä haettava. Eteläinen naapurimme on siihen sopivan helppo paikka, joten sinne siis. Tarkemmin sanottuna näyttely on vappuviikonloppuna. Lähtö on siis perjantaina ja näyttelypäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Olen varannut matkat ja hotellin jo ajat sitten, joten se puoli on kunnossa. Matkasta tekee hieman erilaisen verrattuna viime syksyyn, Rockyn veljen Santun mukaan tulo :) Eli Santtu omistajineen tulee meidän mukaan. Viime reissussahan minulla oli mukana siskoni. Vähän jännittää, koska meillä on yhteinen hotellihuone ja laivalla yhteinen hytti. Mitenköhän veljekset tulevat toimeen?

Varasimme siis huoneen Viru-hotellista. En ole aikaisemmin siinä yöpynyt, mutta sijainti keskustassa oli yksi tärkeimmintä kriteereistä, koska meillä ei ole autoa mukana. Hotellin huoneet on myös juuri remontoitu, joten eiköhän pari yötä tuolla viihdytä :) Matkat varasin taas Tallinkilta kanta-asiakkuuden vuoksi. Erona viime reissuun on myös se, että matkustan Rockyn kanssa Helsinkiin junalla auton sijaan. Paikallisjunalla matka kestää n. 40 minuuttia, joten matka ei sinänsä ole kovin pitkä. Juna on kuitenkin Rockylle uusi kokemus ja paikallisjunat ovat meluisampia kuin kaukojunat. Mutta eiköhän siitäkin selvitä. Rocky on kuitenkin tottunut matkustamaan :)

Aina kun on jokin matka tiedossa, haluan aina selvittää kaikki asiat ajoissa ja valmistua huolella tulevaan. Olenkin jo mielessäni alkanut miettimään mitä kaikkea pitää muistaa ottaa mukaan :D Onneksi Santun omistaja hoksasi, että hänellä on tuplasturdi, joten minun ei tarvitse ottaa omaa sturdia ollenkaan! Se kyllä helpottaa tuota junassa matkustamistakin :) Tuplasturdiin saa väliseinän, jos kissat eivät ole ylimpiä ystäviä. Tämä on kyllä tosi hyvä juttu. Perus näyttelukamat osaan tietysti ottaa, mutta pitää varmaan varaksi ottaa turkinpesuaineet ja fööni jne. Ikinä ei tiedä mitä tapahtuu :D Olen ajatellut, että jos varautuu pahimpaan, mitään ei tapahdu :) Siskoni nauroi viimeksi, kun huomasi matkalaukkuni. Rockyn tavaroille oli keskikokoinen vedettävä matkalaukku ja omille tavaroilleni oli vain pieni Royal Canin-reppu :D Vedettävä lukku oli kyllä kätevä, varsinkin satamassa, kun joutuu kävelemään pidemmän matkan. Myös Rockyn rattaat olivat ihan tosi hyvät! Tavarat sai hyvin niihin eikä mitään tarvinnut kantaa käsissä :)

Ensi viikolla varmaan tulee vielä matkasta panikointipostausta :D Rocky on onneksi vielä täysin tietämätön tulevasta reissusta! Emäntä täällä panikoi ja Rocky ottaa rennosti :D

3 kommenttia:

  1. Hyvin rennosti. :DD Onnea näyttelyyn, toivottavasti veljekset tulevat toimeen! :)

    VastaaPoista
  2. No johan on rento kaveri! <3 Tsempiä näyttelyyn!

    VastaaPoista