sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Pihan valloitus

Eilen kissat pääsivät taas ulkoilemaan aurinkoisella säällä. Omalla pihalla kissat nauttivat lämpimästä auringosta ja Rocky tapansa mukaan syöksähteli ympäriinsä pihaa tutkien :) Iines ja Rambo halusivat hetken päästä sisälle, mutra Rocky viihtyi ulkona hyvin. Niinpä päätin lähteä omalta pihalra taloyhtiön pihalle Rockyn kanssa. Rocky olikin heti hyvin innoissaan tutkimassa uutta aluetta. Ja siinä saikin emäntä pysytellä perässä, kun Rocky paineli menemään :D Yhtään ei arasteltu autoja tai mitään, vaan hirveällä innolla tutkittiin uusia maisemia. Poika ei meinannut malttaa tulla sisälle ollenkaan :D Ekaa kertaa olin kissan kanssa ns. kävelemässä niin tuntui kyllä hieman oudolta :D Mutta hienosti Rocky käppäili menemään pihalla.

Viikon päästä onkin taas näyttely edessä. Tällä kertaa suuntana Turku :) Myös Tallinnan reissu lähestyy uhkaavasti :D Laitan lähempänä tarkempa reissusuunnitelmaa :)

8 kommenttia:

 1. Ulkoilu on sitten ihanaa talven jälkeen! Me ei olla vielä ehditty omaa pihaa kauemmaksi, siinäkin on tarpeeksi tutkimista :) Ollaanko teiltä menossa Tampereen näyttelyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla menossa Tampereelle kun meillä on viikkoa aikaisemmin Tallinnan näyttely ja toukokuun loppupuolella Hyvinkään näyttely :)

   Poista
 2. Täällä ei uskaltauduta valjastelemaan minnekään, missä on kovia ääniä. Onpa ihmisten tai autojen tai koirien, ei ole mieluisaa. Takapihalla on hyvä :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei meilläkään kuin Rocky käy oman pihan ulkopuolella :)

   Poista
 3. Voi, kun aurinkoisia ja lämpöisiä kuvia! :) Meillä ei ole vielä uskaltauduttu ulkoilemaan tänä vuonna.. ehkä se aika pian koittaa täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä etelässä on ollut kyllä melko lämpimiä ilmoja joten valjastelemaan on päästy pari kertaa :)

   Poista
 4. Kesä!!! Kohta. :D Täällä saa vasta haaveilla moisista kuvista.

  VastaaPoista