maanantai 1. lokakuuta 2012

1v tarkastus

Tänään Rambo ja Iines kävivät eläinlääkärillä vuositarkastuksessa ja rokotuksessa. Oli muuten vähän eroa kantaa kahta aikuista kissaa kopeissaan, kun kahta 4kk:n ikäistä pentua :D Kissoja olen siis kantanut samaan aikaan vain silloin kun vietiin leikattavaksi :) Nyt oli herrasväki hieman kasvanut ja emäntä sai hiki (tai sade) otsalla kiikuttaa kahta koppaa autoon ja siitä lääkärille :)

Koko automatkan, joka on muutama kilometri, kuului enemmän tai vähemmän kovaa naukumista takapenkiltä. Varsinkin Iines aloitti huutokonsertin heti kun auto lähti liikkeelle :D Rambo yhtyi kuoroon hieman myöhemmin.. Kurvasimme lääkärin pihaan juuri ajoissa ja rynnimme sisään ettei sade hirveästi ehtisi kastella :D Pääsimme onneksi suoraan lääkärin pakeille, niin ei tarvinnu kissojen rääkyä siinä aulassa :)

Lääkäritäti otti ensin käsittelyyn Iineksen, joka oli selvästi peloissaan eikä halunnut tulla ulos kopasta. Liekö syynä muistot silmävaivojen takia tehdyistä käynneistä.. Pienellä suostuttelulla Iines tuli kuitenkin ulos ja lääkäri alkoi tutkimaan. Turkin pehmeys sai heti kehuja ja silmissäkään ei nyt näkynyt mitään. Hampaat ja korvat olivat myös siistit sekä sydänäänet normaalit, joskin nopeat :D Kaikin puolin siis terve katti! Sitten vuorossa oli rokotus, joka meni ihan heittämällä eikä Iines siihen reagoinut mitenkään. Tämän jälkeen pääsi takaisin oman kopan turvaan :)

Seuraavana vuorossa oli Rambo. Rambo tuli heti uteliaana pois kopasta ja haisteli pöytää kiinnostuneena :) Olis halunnut heti lattialle, joten jouduin ihan pitelemään paikallaan, että lääkäri sai tutkittua :D Rambo sai kehuja pitkistä viiksistä ja muutenkin koosta :) Hampaat ja korvat olivat siistit ja sydänäänet myös normaalit. Lääkärin mielestä Rambolla on kunnon lihansyöjän hampaat, mikä on sinänsä huvittavaa, että Rambo ei suostu syömään oikeastaan mitään raakaa lihaa. Ei edes jauhelihaa xD Iines taas söisi vaikka kuinka paljon :) Rokotus meni myös Rambolle kuin heittämällä ja niin poika pääsi omaan koppaan takaisin :)

Koko toimitus kesti alle 15 min, jonka jälkeen päästiin kotimatkalle. Matkaa säesti jälleen takapenkin kuoro :D Kotiin päästyään molemmat pyörivät hetken ympäri kämppää ja asettuivat sitten nukkumaan :D Rankka reissu <3

Kissaklaani (huomaa arvojärjestys!)

4 kommenttia:

 1. Ihailtavan hienosti sujunut keikka! Taisivat kissat mennä koppaankin suuremmitta ongelmitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä meni :) Rambo ei olisi malttanut mennä koppaan, kun oli niin paljon tutkittavaa :D

   Poista
 2. Tosi hienosti meni lääkärikäynti! :) "Lihansyöjän hampaat" aiheutti hihitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mäki aattelin mielessäni et just joo :D Rambo, joka syö vaan teollisiaruokia :D

   Poista