sunnuntai 7. lokakuuta 2012

The Robofish

Kissatalouksien uusin villitys näyttäisi olevan Robofish eli pattereilla toimiva kala, jonka voi laittaa esimerkiksi pesuvatiin uiskentelemaan :) Alunperin tämä on kyllä lapsille tarkoitettu lelu, mutta on saavuttanut hurjaa suosiota myös kissatalouksissa!

Muiden innoittamana kävin myös hakemassa kyseisen kalan meidän talouteen. Laitoin sen uiskentelemaan pesuvatiin ja kissat olivat ihan innoissaan :) Ensin katselivat hieman ihmeissään, mutta nopeasti piti päästä nappaamaan fisu kiinni :D

Mikä ihme toi on?!


Kun vauhtiin oli päästy, niin kissoja ei pysäyttänyt mikään! Vesi roiskui ja tassut heilui, kun kalaa yritettiin saalistaa :D Rambo yritti olla ovela ja napata kalan pesuvadin ulkopuolelta vaanimalla :D Välillä piti siirtyä hieman syrjemmälle kuivaamaan tassuja ja antaa toiselle saalistusvuoro, mutta sitten taas äkkiä takaisin :) Iines ja Rambo olivat molemmat hyvin kiinnostuneita kalasta, joten ostos ei ollut turha.Hinnaltaan tuo ei ollut ihan halvimmasta päästä, mutta plussaa oli mukana tulleet vaihtopatterit :) Välillä kissat kahlasivat kunnolla pesuvadissa ja lopulta Iines onnistui saamaan kalan pois vadista :D Iines on meidän kissoista selvästi taitavampi tassujen käyttäjä. Taito tulee kai pienten leluhiirien metsästyksestä ja neppailusta :D Rambo ei ole koskaan ollut kovin kiinnostunut sellaisilla leikkimään :)

Tässä vielä muutama taidonnäyte kalan metsästyksestä :D7 kommenttia:

 1. Ei vitsi, mie haluun mun kissoille kans tommosen! Mitä tuo maksoi?

  VastaaPoista
 2. Ei se nyt niin kauhean kallis ollut jos jakaa kustannukset kahdelle kissalle. (Meidän kylällä ole Prismaa...)

  VastaaPoista
 3. Voiko tuon kalan ostaa erikseen? Meidän Prismassa hinta oli 21,90€, siinä oli kulho mukana.

  VastaaPoista
 4. Joo kyl noita on myös erikseen myytävänä. Itsekin kyllä harkitsin tuota pakettia mis tuli kulho mukana :)

  VastaaPoista
 5. Voi etttä on varmaa mukavaa tekemistä kissoille :) söpöjä ovat :)

  VastaaPoista
 6. Oiiii, me halutaan kanssa kalastaa! Vieläköhän noita saa *lähtee googlaamaan

  VastaaPoista