sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Keväthuumaa

Tuntuu, että päivien valostuessa kissat ovat olleet selvästi aktiivisempia kuin talvella. Jatkuvasti saa olla väistelemässä, kun kaksikko ravaa ympäri kämppää :D

Painiotteluja on myös tasaiseen tahtiin x) Ikkunoista on kiva kurkkia ja varsinkin keittiön tuuletusikkunan raosta nuuhkitaan keväistä ilmaa.

Iines on innostunut entistä enemmän leikkimään pienillä hiirillä ja niitä pitää neidille heitellä melkein joka päivä :) Iines myös haluaa yksinoikeuden näihin hiiriin ja Rambon tullessa liian lähelle neidin leikkiessä, pitää lelua tietty puolustaa raivokkaasti :D Sähinä ja murina on välillä melkoinen, mutta Rambo ei ole moksiskaan siskon uhitteluista, vaan jatkaa jahtaamista entisen malliin :D3 kommenttia:

 1. Täälläkin on valo ja lämpö pistänyt päät sekaisin. Mm. Topi voisi valjastella, vaikka kuinka kauan (tunti ei riitä mihinkään, mutta taluttaja ei jaksa :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jääny valjastelu vähän vähemmälle ku ollaa laitettu takapihaa kuntoon ja istutettii uus nurmikko :) Ei viiti nyt heti päästää kissoja siihen temuamaan ennen ku se on kasvanu :)

   Poista
 2. Meidän blogissa on teille haaste.

  VastaaPoista