lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesäistä menoa

Ilmat ovat ihanasti lämmenneet ja meidän kissat ovat sen kyllä huomanneet :) Kämpän sisälämpötilan noustessa ympäriinsä ravaaminen on vaihtunut lojumiseen pitkin poikin lattioilla x)

Ulkona ollaan myös käyty melkein päivittäin ha sinne on kova hinku aina. Varsinkin Iines pitää omaa konserttiaan takapihan oven edessä ja kurkkii tämän tästä ikkunasta ulos :)

Kun ulos sitten päästään niin piha pitää tutkia perinpohjaisesti. Ruohoa myös maistellaan ja ötököitä jahdataan. Palvelusväen tehtäväksi jää narujen selvittäminen, kun kaksikko syöksähtelee paikasta toiseen :D Välillä vaan lepäillään viileillä laatoilla ja haistellaan kesän tuoksuja :)

4 kommenttia:

 1. Reippaita ulkoilijoita. Ei ihme jos sisällä käy olo tukalan kuumaksi. Tänään on ollut melkein helteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko tukalaksi alkaa käydä kun sisälämpötila on +26 astetta :D

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kisukuvia! <3 Kyllä kesä on kissojen aikaa. Kuinkas kauan teillä ulkoillaan kerrallaan? Meillä tyttöset pääsevät vapaasti ulkoilemaan kisuterassille mutta pojat pääsevät valjastelemaan pienen hetken kerrallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt oikeen tosissaan innostuttu ulkoilusta :) Kissat on ulkoillu puoli tuntia ja välillä ylikin :D Sisälle ei haluta millään tulla ja sisällä huudetaan taas heti pihalle :D

   Poista