lauantai 12. toukokuuta 2012

Litter Locker II

Meille kotiutui reilu viikko sitten Litter Locker :) Hommasin sen Zooplussalta palkintopisteilläni. En tiedä olisiko muuten tullut ostettua.. Olen kuullut monilta kissaihmisiltä, että tämä on hyvä ja päätin sen sitten viimein hommata :)

Litter Locker II
Tämä vekotin on siis käytännössä roskis kissanjätöksille :D Aikaisemmin keräsin pissapaakut ja muut kikkareet pakastepussiin ja heitin roskiin, mutta nyt vain lapioin ne suoraan tuonne säiliöön. Näppärää ja vaivatonta! Säiliöön mahtuu useammam päivän jätteet kerralla eli ei tarvitse olla koko ajan tyhjentämässä.Käytännössä tämä toimii siis niin, että lapioin pissapaakkuja säiliön aukosta sisään. Sitten vedän alempana olevasta harmaasta kahvasta ja paakut tippuvat säiliön pohjalle ja kahva palautuu paikalleen, jolloin se sulkee hajut sisälleen. Paketin mukana tuli yksi roskapussikiekko, joka asennetaan kannen alle. Tilasin myös samalla kolmen kiekon paketin varalle, kun en tiennyt kauan yksi kiekko kestää.. Reilussa viikossa ei ainakaan ole vielä loppunut :D

Olen ollut tosi tyytyväinen tähän hankintaan! Hajut pysyvät kokonaan poissa, vaikka samat jätökset ovat säiliössä useamman päivän :) Ei tarvitse olla koko ajan viemässä roskia ulos, kun ne haisee :) Meillä hiekkis sijaitsee eteisessä ja tämä siinä vieressä, joten hajuhaitat huomaisi kyllä heti.. Suosittelen kyllä tämän hankkimista vaikka niillä palkintopisteillä, jos ei muuten viitsi siihen rahaa käyttää :) Tämä oli siis tarjolla Zooplus.com sivujen palkintokaupassa, ei .fi puolella :)


4 kommenttia:

 1. Olen monesti miettinyt olisiko kyseisestä kapineesta meidän kissataloudessa hyötyä.. mutta meillä on niin monen monta kissavessaakin, että näitäkin pitäisi sitten olla useampi. Mutta toisaalta kissavessojen siivous voisi olla paljon helpompaa, kun ei aina tosiaan tarvitsisi kantaa niitä roskapusseja pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään juuri siitä, kun ei tarvitse heti olla roskista ulos viemässä :) Tietysti, jos on monta kissaa ja vessaa, niin tarvitsee varmaan enemmän kuin yhden Litter Lockerin..

   Poista
 2. Heissan! Laitoin teille haasteena 11 kysymystä, käykäähän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 3. Tuo on kissantalouden pelastus :-) Helppo hoitaa jätökset pois astiasta vaikka kun vieraita on tulossa. Aina ei kerkiä/jaksa lähteä viemään roskia roskikseen ja kotiin jätettäessä alkavat haista järkyttävälle !

  VastaaPoista