maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Hyvän mielen haasteen meille antoi Myrsky.

Haasteessa oli kehotuksena lista asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Haasteeseen kuuluu jakaa ainakin kymmenen asiaa jotka tuovat hyvää mieltä. (Jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää.)

Iineksen ja Rambon hyvän mielen asioita:

1. Ruokailut. Molemmat tietävät hyvin, missä ruuat sijaitsevat ja ovat kärppänä paikalla, kun sitä ovea avataan :D

2. Leikkiminen. Kaverin kanssa on kiva ravata ympäri kämppää ja pitää painimatseja.

3. Ikkunasta ulos tähyily. Molemmat, mutta varsinkin Iines kurkkivat millon mistäkin ikkunasta ulos :)

4. Nukkuminen. Nukkumispaikkoja on vaikka kuinka paljon. Suosikkeina tällä hetkellä raapimispuu ja kuljetuskoppa :D

5. Liukuovien availu. Kissat ovat keksineet tämän isäntäväkeä "ihastuttavan" tavan pikku hiljaa ja nyt on vaatekaapit jo ihan myllerryksessä kissojen johdosta x)

6. Pahvilaatikoissa riehuminen. Aina kun tulee jonkinlainen pahvilaatikko tähän taloon, se on annettava välittömästi kissaklaanin käyttöön ;) Niillä saa myös harhautettua kissoja, jos haluaa itse tutkia ostoksia vähän tarkemmin :D

7. Isäntäväen herättely aamulla. Aamulaulut jos ei väkeä herätä, niin kaiken kielletyn ja kovaäänisen tekeminen varmasti saa jomman kumman (yleensä minä) ylös sängystä.

8. Halipula. Varsinkin Iines saa melkoisia halipula-kohtauksia, jolloin pusketaan naamaa ja nuollaan nenää pitkän tovin, ennen kuin asetutaan syliin nukkumaan :)

9. Puskeminen. Molemmat puskevat melkein ketä ja mitä vaan :D Välillä on hankala kävellä, kun Rambo puskee jalkoja joka askeleella x)

10. Vessan lattialla nukkuminen. Lattialämmitys vetää kissoja puoleensa, mutta saavat olla siellä vain valvotusti, kun pesen pyykkejä :)


Haaste kuuluu antaa eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle. Täytyy kertoa heille että he ovat saaneet haasteen ja mainita haasteen antaja postauksessa (ja linkittää, jos blogi on julkinen).

Haaste on jo kulkenut monissa blogeissa sillä aikaa, kun sain uuden läppärin vanhan tilalle :) Annan haasteen Topille, Tessalle ja MintullePompulalle, Jedille, Elsalle ja Hilmalle ja Vaahterakujalle. Muutkin lukijat, jotka eivät ole tätä saaneet, voivat ottaa sen :)

Iines ja Rambo vaaveina <3

5 kommenttia:

 1. Siis liukuovien avaaminen! Sehän on hieno taito. Lapsi on terve kun se leikkii ja oppii uutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!! Ei olla miehen kanssa kyllä olleenkaan niin innoissaan tuosta liukuovien availusta kuin kissat :D Vaatekaappi kun pommin jäljiltä x)

   Poista
 2. Voi noita pieniä kissavaaveja! Ovat niin syötävän suloisia...=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu hassulta, että ne olikin joskus noin pieniä :D

   Poista