maanantai 9. huhtikuuta 2012

9kk painavaa asiaa

Kisut täyttivät siis 4.4. 9 kk :) Kohta se vuosikas siellä kolkuttelee ovella :D Meillä on ollut tapana punnita kissat kuukauden välein, niin nähdään hieman tuota painonkehitystä. Vaakana toimii ihan tavallinen digitaalinen henkilövaaka.


Ja sitten tuloksiin: Yllätykseksemme Iinekselle ei ollut tullut yhtään lisää painoa, vaan paino oli sama kuin kuukausi sitten eli 2,9kg :D Olisin niin halunnut tuon 3kg rikki, mutta katsotaan ensi kuussa :) Nyt näyttää Iineksen kasvu hidastuneen ja aika pieneksi pirpanaksi Iines näyttäisi jäävän :) Olen kyllä aavistellutkin, ettei Iines paljoa yli 3kg tule painamaan täysikasvuisena :)


Rambon kohdalla yllätys oli aivan päinvastainen, sillä herra painaa tällä hetkellä 4,7kg! Viime kuusta painoa on tullut lisää kokonaiset 500g! x) Päälle päin Rambo ei näytä lihavalta vaan oikein sutjakalta nuorelta mieheltä :) Arvelin jo pienenä pentuna, että Rambosta voisi tulla n. 5kg :) Rambo on rakenteeltaan mielestäni melko pitkäselkäinen ja pääkin on melko iso. Tassut on ollut pienestä asti paljon suuremmat kuin Iines-siskolla :)

Nyt kun kasvu alkaa hidastumaan, pitää tietysti tarkkailla, että paino pysyisi normaalina. Molemmilla tuntuu hyvin kylkiluut, kun kevyesti tunnustelee. Ruokailusta sen verran, että kissat saavat märkäruokaa yleensä kolme kertaa päivässä. Yksi annos on 100g/kissa. Raksuja ei ole tarjolla jatkuvasti, vaan niitä annan yleensä illalla hieman, mutta en joka päivä.

Onneksi kissat riehuvat keskenään melko paljon, joten liikuntaa saavat leikin muodossa :D Emännän pitäisi kyllä kunnostautua enemmän kissojen leikittäjänä x)

10 kommenttia:

 1. Melkoinen könsikäs tuo Rambo onkin!

  VastaaPoista
 2. Niin se on kissamaailmassakin, että pojat ovat poikia (ja tytöt tyttöjä)! Raamikas Rambo, hih =)

  VastaaPoista
 3. Rambo meinaa sitten kasvaa ainaki yhtä isoksi kuin Topi. On se hyvä olla ainakin yksi kunnon kollinmötkäle kotona halittavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ramboa on kyllä kiva halia vaikka ei ole mikään sylikissa :) Iines taas makoilee joka päivä sylissä :D

   Poista
 4. Tosi ihanaa, kun kissat leikkivät keskenään. Itse ainakin olen aika laiska leikittäjä. Kauniita teinejä teillä vai mikä se on ihmisiässä tuo 9 kk : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyl helppoa, kun ei tarvii olla kokoajan kissoja viihdyttämässä :) Kehut välitetty teineille x)

   Poista
 5. Hei! Myrsky lähetti teille hyvän mielen haasteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) vastaan siihen kunhan saadaan rikkinäisen kannettavan tilalle uusi :)

   Poista