sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Buzzador: Lipton pyramiditeet

Noin viikko sitten sain postissa ensimmäisen Buzzador-pakettini, joten nyt on korkea aika tehdä ensimmäinen Buzzador- postaus!

Buzzador- toiminta lyhykäisyydessään on seuraavanlaista:

Buzzador on henkilö, joka "markkinoi" erilaisia tuotteita ystävilleen ja tutuille ja jakaa niistä myös näytteitä. Hän tietysti pääsee myös itse testaamaan kyseisen tuotteen. Ensin rekisteröidytään Buzzadoriksi ja luodaan oma profiili. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään omia kiinnostuksen kohteita ja elämäntilannetta, joiden perusteella katsotaan, mihin kampanjaan on sopiva :) Rekisteröinnin jälkeen sähköpostiin tulee ilmoituksia uusista kampanjoista, joihin on mahdollisuus päästä mukaan. Kampanjoista voi myös kieltäytyä. Kun olet ilmoittautunut mukaan kampanjaan, niin se ei vielä takaa, että pääset mukaan testaamaan kyseistä tuotetta. Vahvistussähköposti tulee erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Jokaisesta tuotteen "markkinoinnista" tehdään salamaraportti netissä, jossa kerrotaan kavereiden mielipiteitä tuotteesta. Kampanjan lopuksi tehdään myös loppuraportti, jossa kerrotaan laajemmin kampanjan onnistumisesta sekä omista ja muiden kokemuksista tuotteesta.

Täältä löydät lisätietoa Buzzadorina toimimisesta :)

Tämän kampanjan tuote on siis Liptonin pyramiditeet makuina: Earl Grey, Forest Fruit ja Green tea Mandarin Orange.


Pyramiditeen erikoisuus on, että siinä oleva tee on tehty pitkistä teelehdistä, aivan kuten irtotee, ja teessä on mukana oikeita hedelmäpaloja. Teelehdet ovat pyramidin mallisessa teepussissa, jotta maku irtoaisi niistä parhaiten. Kokemukseni mukaan pyramidipusseista irtoaa todella hyvin makua ja teen tuoksu on todella hyvä!

Earl Grey

Earl Grey on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista teelaaduista. Se on perinteinen sekoitus ceylonialaista ja kiinalaista teetä, joka on maustettu bergamottihedelmästä saatavalla bergamottiöljyllä. Tämä on aina ollut yksi suosikkiteelaaduistani ja takuuvarma valinta :)

Forest Fruit

Forest fruit on maustettu musta tee, jossa on hedelmäistä makua ja aitoja hedelmäpaloja. Teen maku ja tuoksu on todella ihana ja olen itse juonut tätä teetä jo pidemmän aikaa :) Lipton Fruit- tuoteperheessä on useita erilaisia hedelmäisiä teemakuja, joita kannattaa myös kokeilla. Tee on Rainforest Alliance -sertifioitua.

Green Tea Mandarin Orange

Tämä tee on maustettu vihreä tee ilman kitkerää jälkimakua. Vihreä tee sisältä luonnon omaa energiaa, virkeyttä sekä elinvoimaa ja on siksi ihanteellinen valinta mielen ja kehon virkeydestä kiinnostuneille. En ole aikaisemmin juurikaan juonut vihreää teetä, joten odotin innolla tämän maistamista. Ja maku on mielestäni hyvä ja tuoksu herkullinen :) Nyt uskallan maistaa myös muita Lipton- tuoteperheen vihreitä teemakuja, joita on monia. Tee on Rainforest Alliance -sertifioitua.

Omat kokemukseni näistä teelaaduista ovat todella hyvät ja suosittelen näitä muillekin :) Jokainen näistä on erilainen ja jokaiselle varmasti löytyy oma kannattajansa. Minun suosikkini näistä on Forest Fruit, jonka ihana hedelmäinen tuoksu tulvahtaa nenään ja pakettia avatessa! Buzzatessani näitä teemakuja, olen saanut ainoastaan positiivista palautetta. Kaikki ovat innolla kokeilleet ja vannoutuneet kahvinjuojat ovat myös suostuneet maistamaan! He ovat olleet yllättyneitä teen hyvästä mausta ja tuoksusta.

Toivottavasti saan kertoa teille piakkoin jostain uudesta tuotteesta, päästyäni mukaan kampanjaan :)

2 kommenttia:

  1. Green Tea Mandarin Orange tämä tee on aivan ihanan makuista. myös niin että haudutat ja laitat jääkaapiin ja juot kylmänä siinä ei tule katkeraa makua kuin moneen toiseen ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Tuota pitääkin kokeilla!

      Poista