maanantai 26. tammikuuta 2015

SUROK Lahti 24.-25.1. 2015

Näyttelyvuosi on nyt korkattu! Olemme muuten kiertäneet Rockyn kanssa näyttelyissä nyt vuoden verran :) Ja kuten viime vuonnakin, vuoden ensimmäinen näyttely oli Lahdessa. Olimme paikalla molempina päivinä. Lauantaina Rockyn tuomarina oli tsekkiläinen Darina Tarabini. Jälleen uusi tuttavuus meille. Tuomari piti Rockysta kovasti. Rockyn häntä melkein ui hänen kahvikupissa ja sekös tuomaria nauratti! Onneksi häntä ei kastunut :D Tuomari myös suukotti Rockya ja kehui moniä piirteitä, kuten kokoa ja häntää. Myös silmät ja korvat saivat kehuja :) Ainoastaan päähän toivottiin lisää leveyttä. Toivotaan, että Rockyn pää saa vielä lisää kokoa. Rocky sai sertinsä ja pääsi tp-valintaan, mutta jäi neljänneksi juurikin pään koon vuoksi. 

Sunnuntaina tuomarina oli ranskalainen Yan Roca Folch. Myös tämä tuomari oli meille uusi tuttavuus. Tuomari kehui Rockya ja vaikka Rocky hieman sähisi ja jurputti välillä, tuomari sai kuitenkin arvostelun suoritettua eikä häiriintynyt pienestä uhosta :D Tuomari puhui melko paljon ja kyseli kissan kastraatio ikää sun muuta. Hän totesi varhaisen kastraation näkyvän juuri pään koossa. Rocky on siis kastroitu 6 kuukauden iässä. Yleisesti ottaen Rocky sai kehuja ja siihen päälle sertin :) Tämän lisäksi punatabbyista tuli myös värin paras -kisa! Väriinhän tarvitaan vähintään kolme kissaa j nyt sattui olemaan juuri se kolme :) Rockyn lisäksi mukana oli reilun kuukauden nuorempi uros ja 8 vuotias naaras. Alunperin ajattelin naaraas voittavan, koska pojat olivat sen verran nuorempia. Mutta toinen uros oli hyvässä turkissa ja väriltään myös hyvä, joten se vei voiton. Niinpä se pääsi myös tp-valintaan ja Rockyn osalta kisat oli kisailtu. Harmi vaan, kun värin paras kisoja tuleen meidän kohdalle niin harvoin! Tuomari oli kyllä viihdyttävä, kertoessaan perustelujaan :) Katsojat naureskelivat hänen hauskoille kommenteilleen.

Näyttelyssä tulee myös aina osteltua yhtä sun toista hyödyllistä ja ei niin hyödyllistä tavaraa :D Tällä kertaa mukaan tarttui kaksi trikoopipoa töihin, kissanruokaa, leluja, puinen kissakyltti ja metrilakua! Ainiin ja ostin Rockyn sturdiin kuuluvan riippumattopatjan. Olen sitä pitkään miettinyt ja nyt sitten sen ostin. Kuvauksen ajaksi sen viritin paikalleen, mutta kunnollinen testaus tapahtuu vasta seuraavassa näyttelyssä. Ja sehän on maaliskuun alkupuolella Kirkkonummella. Siellä Rockyn olisi myös tarkoitus valmistua seuraavaan titteliin :)

9 kommenttia:

 1. Emäntä: Minäkin olin käymässä näyttelyssä sunnuntaina. Kuulin, että Rocky on myös paikalla siinä vaiheessa kun sieltä sai alkaa tekemään lähtöä. Yritin katsella, jos olisitte paikalla, mutta en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa voi harmi.. Käymme kyllä melko ahkerasti etelä-Suomen näyttelyissä, joten meihin törmäät varmasti :)

   Poista
 2. Onnittelut sertistä. Juu yritimme Pepsin ja Maxin emännän kanssa yhdessä etsiä teitä sunnuntaina, mutta jostain syystä, tai suunnistusvaistoistamme johtuen ehkä, emme löytäneet. Harmi.

  Mutta nyt kun luen postaustasi, taisimme ehkä kohdata? Olitko se sinä, kenen kanssa taivastelin kolmen kopin sturdia? Ainakin juttelin siinä mukavan immeisen kanssa, joka oli ostamassa sturdiinsa riippukeinua ja mietti tuleeko sturdista liian ahdas ja matala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häkkipaikkamme oli toisessa kehässä sisääntulolta päin laskettuna :) Aloin kyllä heti pakkaamaan kamoja kun kuulutus tuli, että saa lähteä. Ja joo minä se olin riippukeinua ostamassa! Olipas hauska sattuma :D

   Poista
  2. No joo, etsimme teitä vasta kuulutuksen jälkeen, ehdit pyyhkäistä Rockyn kanssa jo kotia kohti. Mutta siis tapasimme :)

   Poista
 3. Onnittelut! Ystäväni osti muuten samanlaisen tassunjälki pipon kuin sinäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kivoja pipokuoseja tarjolla :)

   Poista
 4. Onnea serteistä! :) Ihania nuo rakastavat tuomarit, näkee, että selvästi nauttivat siitä mitä tekevät. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä kiva kun tuomareita on vähän joka lähtöön :)

   Poista