sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunnuntaihöpinää

Tämä päivä on mennyt kokonaan kotona ollessa. Ulkona on satanut lunta hurjasti yön ja päivän aikana. Myös kissat ovat ottaneet päivän melko rennosti. Iines on ollut käytännössä koko päivän lempipaikallaan meidän vaatekaapin ylähyllyllä :D Pojat sen sijaan ovat riehuneet keskenään, mutta nyt alkaa olla taas päiväunien aika.

Sain napattua muutaman kuvan poikien touhuiluista :) Huomenna pitäisi taas tulla täydennystä kissojen ruokavarastoon :) Nykyään tuntuu jopa Zooplussan valikoima suppealta.. Tuntuu, että tilaan aina vaan samoja ja niistäkään kaikki ei saa suurta suosiota. Kissoille maistuvia vakioruokia ovat Royal Canin-annospussit (viljamössöä, mutta olen antanut periksi kissoille), Cosma original-tölkit (tonnikala), Animonda vom Feinstein-foliovuuat sekä Iams-annospussit. Näiden lisäksi olen tilannut myös Bozitaa kastikkeessa (maistuu vaihtelevasti) ja Feline Porta 21 tölkkejä (maistuvat hyvin, mutta sisältävät vain vähän rasvaa). Yleensä myös kokeilen uutuuksia, mutta monet ovat saaneet aika huonon vastaanoton :D

Pääasiassa tilaan täysravintoja, koska kuivaruokaa tarjoan kissoille melko vähän. Ja Rocky ei syö kuivaa ollenkaan. Lisäksi yritän tilata mahdollisimman viljattomia ruokia :)  Mitkä ruuat ovat teidän kissojen  suosikkeja?

9 kommenttia:

 1. Pepsi: Minä kun olen mustavalkoinen kissa tykkään Latzista, kun siinä on samannäköinen kaveri. Mutta rakastan mm Applawsia ja muita kalliimpia ruokia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissoille ei löydy omalla kuvalla varustettua ruokaa :D

   Poista
 2. On se kätevää kun on tuo zooplussa. Huisin kallista aapplaaws, mutta hyvää plaatua.
  Teillä näyttää porukat kauniilta ja virkeiltä :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zooplus on kyllä todella kätevä ja edullinen kauppa! Neljättä vuotta jo tilaan sieltä. :)

   Poista
 3. Meillä syödään raksuja mielellään, myös niitä viljattomia. Märkäruokana maistuisi aina vain tonnikala, mutta eihän sitä pelkällä tunalla mennä... Yritän tarjota lihaa, tällä hetkellä jauhettu broilerin siipi menee muuhun mömmöön piilotettuna, lihaisampaan siirtyminen on pitkän sitkeää ja kivuliasta. Toivoisin semmoista puolibarffausta, mutta kissat laittaa hanttiin :) Luin juuri jostain jollakulla menneen kolme vuotta, ennenkuin onnistui. Itse olen yrittänyt jo vuoden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis pelkästään viljattomia meillä...

   Poista
  2. Meilläkin syödään lihaa silloin tällöin. Lähinnä kiinni emännän viktseliäisyydestä :D Rocky ja Iines varsinkin tykkäävät raakaa lihaa syödä. Puolibarffaus olisi kyllä hyvä juttu :)

   Poista
 4. Oletko kokeillut MAC'sin ruokia ja Mustin ja Mirrin Natures:menua? :) Meillä Raku ei tykkää pateeruuista, mutta nuo 2 menevät, jos saa tilaisuuden niitä syödä.Suosikkiruokaa on vaikea sanoa kun lähes kaikki (raakaruoka) maistuu tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempia olen kokeillut :) MAC's ei oikein maistunut kenellekään, mutta Natures:menuta olen aika usein ostanut. Välillä maistuu paremmin ja välillä huonommin :D Raa'asta meillä on suosikkeja sydän ja possusuikaleet :)

   Poista