sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

URK Salo 22.3.2014

Eilen matkustimme Rockyn kanssa kahdestaan näytelmöimään Saloon :) Kaverini Katja oli tulosa mukaan, mutta sairastui eikä pääsytkään lähtemään. Pärjäsimme kyllä ihan hyvin kahdestaankin, ainoastaan tavaroita ruodatessa autosta sisälle, tuli kantoapua ikävä :D

Näyttelypaikalle löysin hyvin navigaattorin opastuksella ja paikan päällä oli vielä parkkipaikalla opastaja. Pisteet siitä! Näyttämönä oli tällä kertaa Astrum-keskus Salon keskustan tuntumassa. Ihan mukava paikka. Lääkärin tarkastuksessa ei tarvinnut onneksi kauaa jonottaa. Siinä tuli taas kerran pieni yllätys, nimittäin jouduimme/pääsimme pistokoeperiaattella otettavaan sienikokeeseen. Näitä siis otetaan näyttelyyn osallistuvilta kissoilta sattumanvaraisesti ja ilmeisesti perästä kuuluu jos tulos näyttää plussaa. Näytteenotto kissasta oli varsin yksinkertaista eli kissan turkkia vaan harjattiin hammasharjalla joka puolelta :D  Lisäksi minun piti antaa yhteystietoni. Tämän jälkeen päästiin jatkamaan matkaa :)

Löysinkin heti tuttuja ja sain häkkipaikan heidän vierestään :) Täällä siis ei ollut nimettyjä paikkoja eikä edes katogorioittain, vaan paikan sai valita ihan vapaasti. Pääsimme Rockyn siskon ja veljen viereen. Vieressä oli myös saman kasvattajan muita kissoja sekä kasvattaja itse yhden kissan kanssa :) Ei siis tarvinnut yksin kykkiä koko päivää :) Oli muuten ihanan helppo virittää Rockyn häkki, kun nyt meillä oli ekaa kertaa käytössä uusi Sturdi! Ihanaa! Ja Rocky viihty tosi hyvin siellä :)

Taas päästiin Santtu-veljen kanssa kilpasille :) Tuomarina meillä oli tällä kertaa italialainen Alessandro Ghibaudo. Tuomari tykkäsi Rockysta kovasti ja emännän suureksi yllätykseksi korvat olivat "Well set, exellent size and shape"!!! Uskomatonta :D Kai ne pään mittasuhteet on tässä kahden kuukauden aikana muuttuneet parempaan suuntaan. Muutenkin Rocky sai paljon kehuja. Turkki oli hyvä ja vartalon mittasuhteet hyvät. Silmien väri oli myös tuomarin mieleen :) Kaiken kaikkiaan hyvä arvostelu eikä mitään moitetta :) Kuitenkin Santulla on ainakin tällä hetkellä pidempi turkki ja hieman tummempi naamioväri, joten Santtu vei jälleen voiton. Rockyn tulos siis EX2. Ei ollut suuri pettymys, koska osasin tähän varautua :)

Kahden viikon päästä on jo seuraava koitos Turussa, jolloin veljekset ovat eri päivinä. Kilpailua ei siis heidän kesken tule :) Rockyllakin siis paremmat mahdollisuudet :D Punatabbyja on niin vähän, ettei ole järkeä veljesten kisata aina kahdestaan. Silloin aina toiselle tulee EX2. Kun ovat eri päivinä, niin molemmilla todennäköisempää saada EX1 :)

Nyt saadaan siis kaksi viikkoa huilia ja sen jälkeen autonnokka kohti Turkua :) Järkkäri oli kyllä mukana matkassa, mutta yhtään kuvaa en sillä ottanut :D Hovikuvaaja kun puuttui matkasta :D Kännykällä otin pari kuvaa :) Turusta saadaan sitten taas kunnon kuvia :)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut kuitenkin, EX2 antaa toivoa paremmasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ihan hyvä tulos tuo oli :)

   Poista
 2. Onnea hyvästä sijoituksesta!

  Ihanaa, kun jaksatte kiertää näyttelyitä. Me laiskat osallistutaan seuraavaan näyttelyyn vasta kesäkuussa, koska ollaan saatu pentu ja junnu luokasta EX1, niin koen ettei ole järkeä mennä ennen kuin päästään taas seuraavaan luokkaan :) Sitä odotellessa on kiva lukea teidän reissuista. Ja kyllä, olen edelleen kateudesta vihreä tuon teidän oman sturdin takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä vähän näyttelyhulluus iskenyt, mutta tietysti Rockyn ehdoilla mennään :) Hyviin on onneksi näyttelyssä viihtynyt aina :) Voi olla, että mekin tullaan kesäkuun näyttelyyn ainakin yhdeksi päiväksi :) Kun on tuossa melko lähellä :)

   Poista
  2. Eipä tästä meiltäkään ole kuin se n.60km matkaa :)

   Poista