tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevään ensi ulkoilut

Tänään tuli vihdoin postissa Rockylle tilaamani valjaat! Tilasin siis samanlaiset Vänttisen-valjaat kuin Iineksellä ja Rambollakin on :) Väriksi valikoitui vihreä. Mielestäni sopii kivasti Rockyn turkin väriin :)

Ensin otettiin vain Rocky takapihalle totuttelemaan ulkoiluun. Aluksi ilme oli hieman hämmästynyt, mutta ei aikaakaan kun Rocky jo vipelsi pitkin pihaa! Ulkoilemaan pääsivät myös Iines ja Rambo, jolloin Rocky innostui tutkimaan pihaa entistä enemmän :) Iines ei ollut kovin innostunut hieman märästä pihasta ja tuulen puuskista :D Iines siis pysytteli lähinnä oven edessä, että pääsee heti sisään lämpimään kunhan joku vaan avaisi oven :) Rambo oli melko innokas tutkimaan kevään tuoksuja. Pojat yhdessä kiersivät pihan joka nurkan :)

Rocky myös yllätti meidät täydellisesti hyppäämällä pihaa kiertävän aidan päälle :D Tai oikeastaan jäi roikkumaan aidan reunalle etutassujen varaan :D En ehtinyt siitä kuvaa ottaa.. Muutenkin Rockyn vauhti oli niin kova, että kuvaamisesta ei meinannut tulla mitään :D Tässä kuitenkin muutamia kuvia :)

6 kommenttia:

 1. Ooo,mikä häntä! Ja muutoinkin ihanat katit ja hienon väriset Vänttiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. Joo häntä on nyt tuuhentunut aika lailla :)

   Poista
 2. Näistä kuvista huomasi, että Rocky on tosiaan kasvanut! Miten osasit tilata oikean kokoiset Vänttiset? Itse meinasin mennä ihan liikkeeseen Mochan kanssa sovittamaan. Mä taidan valita myös ehkä vihreät tai turkoosit Vänttiset, let see...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt yhtäkkiä kasvanut aika lailla :) Siltä Arja Vänttiseltä pystyy tilaamaan ihan omien mittojen mukaan valjaat. Laitoin vaan Rockyn mitat sille sähköpostilla ja tietty haluamani valjaiden värin niin se lähettää ne sit postissa. Värikartat on ainakin arja's art-facebook sivulla.

   Mitata pitää siis rinnan ympärys heti etujalkojen takaa. Tää mitta pitää olla aika napakka. Lisäksi mitataan kaulan ympärys lapaluusta lapaluuhun. Tämä mitta ei mikään kovin tiukka, mutta sellainen että lenkki ottaa vähän korviin kiinni kun vetää pään läpi. Sit kerroin siinä tilausmailissa Rockyn rodun ja sukupuolen sekä iän. Rinnanympärystähän saa säädettyä ja ainakin meillä on rutkasti säätövaraa vielä löysemmälle kun kasvaa :)

   Tulipas pitkä selostus :D Arja's art nettisivuilla on kans tietoa valjaista :) Eikä oo sen kalliimmat vaikka on mittatilauksena.

   Poista
 3. Pipsun ja Miirun Purjo30. maaliskuuta 2014 klo 9.16

  Kiitos, kun kerroit noista valjaista. Olen nimittäin miettinyt, mistä ihmeestä saisin hyvät valjaat poikakissalleni, joka perusvaljaista pujottautuu ulos hetkessä ja Rukan valjaista S on liian pieni ja M liian iso. Tutkin nuo mainitsemasi nettisivut!
  Ja tekstisi kissamallikaunokaiset ovat upeita, :-)Rockyn hännälle erityisbonusihailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että postauksesta oli hyötyä :) Iineksellä ja Rambolla on ollut nuo vänttiset nyt kolmatta vuotta ja ihan ovat uuden veroiset! Olen tykännyt kyllä kovasti. Ja ne on niin helppo pukea päälle, kun on vaan yksi lukko :)

   Poista