lauantai 22. kesäkuuta 2013

Ruokauutuuksia!

Selailin Zooplussan sivuja ja löysin sattumalta kaksi uutta märkäruokamerkkiä! Tämä oli meille hyvin tervetullutta, koska suurin osa hyvistä viljattomista ruuista ei kelpaa kissoille :D Uudet ruuat ovat nimeltään Catz Finefood ja Granatapet DeliCatessen. Molemmat ovat viljattomia täysravintoja.

Catz Finefoodista on saatavilla 85g annospusseja sekä 200g ja 400g tölkkejä. Annospussien ruoka on hyytelössä ja tölkkien ruoka pateemaista "tönkköä". Samantyyppistä Animonda Carnyn kanssa. Makuvaihtoehdot ovat samat pusseissa ja tölkeissä. Niissä on hyvin valinnanvaraa. Itse tilasin kokeeksi pusseista makuja nauta & ankka sekä siipikarja & katkarapu. Lisäksi tilasin tölkeistä kana & fasaani. Kaikkia on nyt maisteltu ja tulos oli hyvin odotettu. Pussiruuat uppoavat tähän kaksikkoon paremmin kuin tölkkipateet, vaikka kyllä myös tölkkiruoka katosi ihan kiitettavästi kupista.

Granatapet DeliCatesseniasta on saatavilla ainoastaan tölkkiruokia 100g ja 200g tölkeissä. Koostumukseltaan tämä on samantapaista kuin Catz Finefood- tölkit. Myös tästä oli makuvaihtoehtoja tarjolla useita, joista valitsin kokeiluun maun seiti & seafood. Kuten etukäteen aavistelinkin, niin tämä ruoka ei uponnut meillä kovinkaan hyvin.. Tosin vielä on purkkeja jäljellä, joten kokeilu jatkuu :)

Hinnaltaan nämä kumpikaan merkki eivät ole kaikista halvimpia, mutta isompina erinä ostettuna kilohinta onneksi laskee :) Laadultaan ruuat ovat kuitenkin hyviä ja viljattomia, joten jos kissoille maistuu, niin tilaan kyllä mielelläni näitä ainakin välillä vaihteluksi kissojen ruokavalioon :) Nämä merkit löytyvät siis Zooplussan Suomi-sivuilta. .com- sivuilla ei ainakaan vielä ollut näitä valikoimissa.

Oletteko muut kokeilleet näitä uutuuksia?

6 kommenttia:

 1. Meilläkin uppoaa paremmin se ruoka missä mukana on soossia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee kastike ja hyytelö, mutta tollaset tönköt ei niin hyvin..

   Poista
 2. Mielenkiintoisia uutuuksia. Mikäs näissä oli lihapitoisuus? Meilläkin uppoaa paremmin kastikkeelliset sekä hyytelölliset mutta joskus niistä voi mennä sitten helpommin myös vatsat sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista tarkkaan mikä on lihapitoisuus, mutta korkea se mielestäni on :)

   Poista
 3. Meillä ollaan syöty tuota Catz finefoodia silloin tällöin, kissanäyttelystä olen ostanut muutaman pussin aina välillä. Mutta tosi hyvä tietää että saa zooplussaltakin, hinta ainakin huomattavasti edullisempi kuin näyttelyissä! Meillä sama juttu, että tönkköruoka ei mene alas, mutta kastikkeet ym. kyllä sitäkin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tätä on ollu näyttelyissä jo myynnissä :) En ainakaan tuota Granatapetiä osta uudelleen, kun ei se meillä näytä menevän.. Noita pusseja voisi kyllä välillä ostaa :)

   Poista