sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Buzzador: Veet EasyWax & Veet Precision Wax & Care

Tällä kertaa Buzzador- kampanjan tuotteena on Veetin uudet kuumavahat. Toinen tuote on Veet EasyWax, joka on sähkökäyttöinen kuumavaha koko vartalolle. Tuotepakettiin kuului laite, joka soveltui säärten ja käsivarsien vahaamiseen. Kaupoista saatavilla on myös kapeampipäinen tuote, joka soveltuu kainaloille ja bikinirajaan. Tämä vaha oli kyllä todella helppokäyttöinen, vaikka aluksi hieman pelkäsin vahan kuumuutta. Vaha lämpenee itsestään sähkökäyttöisessä lämmityslaitteessa noin 20 minuutissa. Kätevä roll-on pää takaa vahan helpon levittämisen. Mukana tulee myös liuskoja, joilla karvat saa poistettua vahan levityksen jälkeen. Vaha pysyy laitteessa lämpimänä noin 15 minuuttia, mutta laitetta voi pitää koko vahauksen ajan myös johdon päässä seinässä. Vaha oli miellyttävän lämmintä eikä palamisen vaaraa ollut. Suosittelen kyllä kaikille kokeiltavaksi. Vahan sisältämä mehiläisvahan ansiosta se sopii myös herkälle iholle. Paketin mukana tulevat jälkikäsittelyliinat rauhoittavat ihoa ja poistavat ylimääräisen vahan iholta.


Toinen kampanjaan kuuluva tuote on Veet Precision Wax & Care- kuumavaha. Tämä tuote on tarkoitettu ihokarvojen poistoon kasvoista, kuten kulmakarvoista, ylähuulen päältä ja leuasta. Vahaa on helppo levittää kätevästä putkilosta. Vahaputkilo laitetaan kuumaan vesikuppiin lämpenemään minuutiksi, jonka jälkeen se on käyttövalmista. Mukana tulevalla lastalla on helppo levittää vaha tarkasti oikeaan kohtaan ja liuskoilla poistaa ihokarvat. Aftercare Cream auttaa kihelmöivää ihoa parantumaan. Kasvot ovat arka ja näkyvä paikka, joten olin hieman ennakkoluuloinen tämän suhteen, mutta vahaaminen onnistui hyvin.

Olen siis Buzzador, joka tarkoittaa sitä, että pääsen välillä mukaan kokeilemaan uusia tuotteita ja kerron niistä sitten kavereille ja tutuille sekä kirjoitan arvosteluja tänne blogiin. Kuka vaan voi liittyä Buzzadoriksi! Täytä tietosi tänne ja olet mukana! Lisää tietoa Buzzadorina olosta löydät täältä!

5 kommenttia:

 1. Lähtikö se ylimääräinen vaha helposti pois iholta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se lähti ihan hyvin, kun pyyhki noilla jälkikäsittelypyyhkeillä :) Et ei tarvinnu hulluna hinkata :)

   Poista
 2. Onkos tuo Veet EasyWax kovinkin hinnakasta?

  VastaaPoista
 3. En itseasiassa ole kaupasta muistanut katsoa hintaa.. varmaan tuo aloituspaketti maksaa jotain pari kymppiä.. siitähän jää se laite itsellebja jatkossa ostetaan vain noita vahan täyttöpatruunoita ja niitä liuskoja.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista