sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Häpeäpilkku

Nimittäin meikäläinen, joka ei ole jaksanut kirjoitella blogiin mitään!! Nyt on pakko alkaa ryhdistäytymään :D Kissojen arki on ollut hyvinkin tasapaksua eikä suurempia uutisia ole kerrottavana :) Terveenä ollaan pysytty ja vauhti sen kun lisääntyy kevään kanssa samaa tahtia. Pari kertaa on myös ehditty jo valjastelemaan takapihalla lumien sulettua. Juuri saatiin kevään matokuurikin syötyä ilman suurempia taisteluja :)

Ruokailuun olen yrittänyt keksiä vaihtelua, kun märkäruokavalikoima on kutistunut pariin merkkiin. Mustista ja mirristä olen välillä ostanut Natures Menu-annospusseja, jotka ovat kissoille maistuneet. Ruuat ovat täysin viljattomia ja mielestäni ihan hyvälaatuisia. Lisäksi tilaan säännöllisesti Zooplussalta Iams-annospusseja, Cosma original-purkkeja (tonnikala) ja Porta 21-purkkeja. Raksuina on ollut pidemmän aikaa käytössä Orijen, joka maistuu kissoille hyvin. Raksuja ei ole koko ajan saatavilla vaan annan pari kertaa viikossa.

Hiekkakokeilut on edelleen käynnissä ja nyt käytössä on Compact care hajustamaton mikrohiekka. Tämä ei mielestäni ihan täydellisesti pidä hajua vaikka muuten onkin ihan hyvä hiekka. Pitää tutkailla mitä ostaisin seuraavaksi kun tämä on loppu.

Tällainen sekalainen postaus tällä kertaa xD Loppuun vielä muutama kuva  :)

2 kommenttia: