tiistai 1. tammikuuta 2013

Olemme vielä täällä!

Henkilökunta on ollut hyvin laiskaa ja muka kiireistä, joten blogin päivitys on jäänyt vähemmälle! Tulossa on päivitystä mm. Rambon näytelmäkokemuksista :)

Parin päivän päästä karvakaksikko täyttää myös 1,5 vuotta :) Aika menee ihan siivillä! Palaamme siis asiaan pian :)

5 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuotta 2013 teille! Ja muistin juuri että Verttihän täyttää tänään 1,5 vuotta. Kamalaa meinasin unohtaa! Onneksi muistui mieleen kun meidän karvalapset on melkein samanikäsiä :)

  VastaaPoista
 3. Hei, mistä tuo Iines-kissa on peräisin? Omat kissani ovat hyvin samannäköisiä. Emokissani sai 4.7.2001 pentuja Tampereella, joista yhden tyttöpennun tarinaa en tunne: kissasi on hyvin samannäköinen kuin se pentu. Mietin vain, josko Iines olisi tätä sukuhaaraa. Omani ei ole rotukissoja, vaan emo on Espanjasta alunperin.

  Jos kuulostaa mahdolliselta, ja haluat lähettää sähköpostia, niin voin lähettää omista kissoistani kuvia. Olisi hauska ainakin kuulla, mistä samannäköisiä kissoja Suomessa elelee. tongnyidkhandro@yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Hei,
  ymmärrän, ettet halua vastat jollekin tuntemattomalle. Yksi kolmesta kissastani kuoli vähän aikaa sitten lymfoomaan/munuaisten vajaatoimintaan. Se oli juuri tuon Iineksen näköinen. Mikään ei tietenkään tuo kissaa takaisin, mutta minulle kaikki kissani olivat ja ovat tärkeitä. Annoin yhden viidestä poikasesta, jotka syntyivät 4.7.2001, nuorelle naiselle, jonka puhelinnumero kadotin, koska kännykkäni poisti jostain syystä alkupään numeroita. Lähdin itse kissoineni ulkomaille puoleksi vuodeksi, enkä ikinä saanut kuulla, mitä yhdelle pennulle kuuluu. Sekin oli Iineksen näköinen kissa. Rambo taas muistuttaa poikakissaani, paitsi että omani on täysin musta. Minua vain kiinnostaisi tietää, jospa nämä olisivat sukua jostain. Turkki on niin harvinainen: aluskarva vaalea ja päällikarva tumman savunharmaa. Asun nykyisin Espoossa, enkä aio ottaa juuri nyt uusia kissoja, koska poikakissallani on myös munuaisten vajaatoiminta, ja se sai rokotuksesta allergisen reaktion, josta seurasi kala-allergia ja astma... On ollut tänä vuonna paljon kissasurua. Jäin aina pohtimaan, mitä sille yhdelle poikaselle tapahtui. Kaksi annoin ystävälleni Tampereella, joten tiedän, että ne ovat kunnossa (toinen on myös allergikko). tongnyidkhandro@yahoo.com

  VastaaPoista