keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Matolääke viritykset

Ajattelin, että olisi taas aika madottaa pikkuiset. Aikaisemmilla kerroilla käytin Mirrix-tahnaa, mutta nyt ostin ekaa kertaa Axiluria. Mirrix on melko kapeakirjoinen, joten katsoin viisaimmaksi siirtyä Axiluriin. Jos olisin halunnut päästä helpoimmalla, olisin vain liuottanut tabletin tilkkaan vettä ja ruiskulla antanut suuhun. Mutta ei kun halusin kokeilla josko sen voisi antaa kissa ystävällisemmin :D Eli liuotin tabun tilkkaan vettä ja sekoitin sopivan määrän turkkilaiseen jogurttiin, josta molemmat tykkäävät. No eiväthän kisut halunneet ruokalusikallista jogurttia syödä, joten suurin osa jäi saamatta.

Toinen keino oli antaa tabletti kissanmallaksella siveltynä ja tämä kikkahan toimi! Molemmat söivät oman annoksensa innoissaan :D Tänään, kun annoin viimeisen annoksen, niin eihän pikku neidille enään maistunutkaan maltaalla sivelty tabu vaan piti puoliväkisin se syöttää..

Ens kerralla kyllä annan suosista ruiskulla, niin saavat ainakin tarvittavan määrän :)P.S. Olen niin kyllästynyt huonoihin kuviin ja odotan innolla, että uusi järkkäri tulisi postista :D Sit vois olla nää blogin kuvat myös vähän laadukkaampia :D

5 kommenttia:

 1. Meillä on samasta syystä axilur käytössä, ja oon ihmetellyt että miten se muka on hajuton ja mauton vaikka pakkaus niin väittääkin. Meidän mirrit huomaa sen safkasta aina. Sen takia on käytössä ruisku, ja musta se on aina ollut ihan kissaystävällistä kunhan nopeati tökkää naamaan :)

  VastaaPoista
 2. Meillä se on kyllä mennyt ruoan seassa, mutta menee myös kissanmaltaalla päällystettynä (pureskelevat sen kiltisti kurkusta alas).

  VastaaPoista
 3. Rambolla voisi kyllä kokeilla, jos suostuisi edelleen syömään maltaan kanssa.. Pikku neiti Iines on yleensä se vastarannan kiiski :D

  VastaaPoista
 4. Meillä käytetään nykyään Flubenol vet:iä ja antotapa on ruiskulla suoraan suuhun. Kyllähän ne taitavimmat kisut saavat sittenkin osan syljeskeltyä pois mutta suurin osa menee kuitenkin oikeaan paikkaan. :)

  Järkkäri on JEES! Mutta kylläpäs se vaatiikin opettelua verrattuna tavallisiin kameroihin.. :/

  VastaaPoista
 5. Järkkäri on varmaa aika erilainen kun tavallinen digikamera, mutta oon jo vähä yrittäny perehtyy siihen netissä vaik ei oo kameraakaan vielä :D Ens viikol pitäis tulla viimestää :)

  VastaaPoista