torstai 1. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa

Tänään on viimein joulukuun 1. päivä ja voi luvan kanssa laittaa joulua myös kotiin :) Ainut vaan, että tässä kissataloudessa koristeet ja kynttilät pidetään minimissä eli niitä ei ole :D Kynttilöitä rakastavana olen sitten laittanut lyhtyjä ulos, joissa voin kynttilöitä polttaa. Joulukuusen aion kyllä laittaa, kaatumisvaarasta huolimatta!

Kissat avasivat tänään ekan luukun omasta joulukalenterista ja sieltähän paljastui mukavia herkkupaloja :) Kisujen riehumisenergia on kyllä kiitettävällä tasolla ja emäntäkin voisi haluta hieman sitä energiaa itselleen :D

Zooplussalta tuli tilattua joku aika sitten raksupallo, jota pyörittämällä kissa saa raksuja syötäväkseen. Aukot on vaan niin isoa, että puolet raksuista hulahtaa kerralla lattialle :D Toivottavasti Joulupukki tuo jotain mukavampia aktivointileluja riiviöille :)


Tää on kiva ku tästä tulee herkkuja!

Jätä mulleki vähän!

2 kommenttia:

  1. Meillekin tuli raksupallo vähän aikaa sitten, mutta siinä saa sitä ainutta aukkoa säädettyä itse. Tähän mennessä ehkä se paras noista kolmesta mitä meillä on, ku saa tehdä töitä, mutta kyllä niitä silti tulee.

    VastaaPoista
  2. Meidän pallossa on isommat ja pienemmät aukot eli voi valita kummat avaa. Käytin noita pienempiä ja silti hulahtaa raksuja tosi helposti siitä ulos. Kai pitäisi olla jotai jättiraksuja :D

    VastaaPoista