torstai 27. lokakuuta 2011

Pikku potilaat

Tänään Iines ja Rambo leikattiin ja samalla laitettiin tehosterokotukset. Kokonaisuudessaan se meni hyvin :)

Ensin eläinlääkäri tutki molemmat ja sen jälkeen antoi rauhoittavat piikit. Sain olla vielä siinä vaiheessa mukana ja aika nopeasti kisut nukahtivat :) Tämän jälkeen lähdin kotiin ja menin hakemaan kisut reilun tunnin kuluttua.

Kun menin heitä hakemaan, niin molemmat olivat umpiunessa vielä. Kotona molemmat nukkuivat vielä noin tunnin, kunnes Rambo alkoi ensimmäisenä liikehtimään ja heräsikin sitten. Aika tokkurassa poika oli ja hoiperteli hieman, mutta alkoi nukkumaan uudelleen. Iines nukkui pidempään, kun oli isompi leikkauskin, mutta heräili myös pari kertaa ja hoiperteli hiekkikselle. Iineksen haava on tosi siisti, pinta suljettiin liimalla. Iines on kyllä nyt alkanut nuolemaan haavaa aika tavalla ja olen yrittänyt väsätä sukkapukua, joka suojaisi haavaa. Vasta neljäs malli tuntuisi pysyvän päällä! Taidan kyllä huomenna hakea eläinlääkäriltä vielä kaulurin varaksi, kun vkoloppukin tulossa :) Onneksi ostin Cothivet-haavasuihketta jo etukäteen, niin sain sitä suihkutettua haavalle. Ei sekään kyllä kauaa Iinestä pidätellyt!

Molemmat ovat kuitenkin syöneet vähän ja käyneet pissalla sekä kävelykin sujuu jo ilman kaatumisia. Nyt vaan pitää seurata varsinkin Iineksen haavaa tarkasti, ettei pääse tulehtumaan. Kipulääkettäkin sain parin päivän annoksen mukaan :)

Eiköhän tämä tästä ala sujumaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti