lauantai 29. lokakuuta 2011

Mjau!!

Iines ja Rambo ovat taas omia itsejään leikkauksen jälkeen :) Menoa ja meininkiä on entiseen tapaan. Varsinkin Rambosta on tullut melko vaativainen. Heti kun menee keittiöön, niin herra juoksee perässä ja pyörii jaloissa sekä aloittaa KOVAÄÄNISEN maukumisen :D Vaikka olisin juuri antanut ruokaa niin silti on saatava jotai muuta ja HETI!


Ja kun me syömme pöydän ääressä niin tietenkin herra on ensimmäisenä haistelemassa lautasilta, että mitäs olis tarjolla :) Samalla ehtii järsiä juustopaketti ja lipaista voita mennessään :D Myös Iines tulee mielellään pöydälle. Emme ole sitä mitenkään estäneet, kun kukaan ei syö, mutta ruokailun aikana nostamme ne aina lattialle. Vaikka ne kiipeävät samantien takaisin :D
Iineksen leikkaushaava on myös alkanut parantumaan hyvin, eikä Iines sitä hirveästi nuole. Olemme suihkuttaneet haavalle Cothivet-suihketta, jota Iines inhoaa. Tämä on varmasti vähentänyt haavan kiinnostusta :) Kovin rauhakseen Iines ei ole kyllä ottanut, vaan riehuu ja painii veljensä kanssa ihan entiseen malliin.


Vähän ruoka-asioista vielä eli uudet ruuat tulivat Zooplussalta. Melko hyvin ne on mennyt alas, onneksi! Kuivaruuan olen nyt myös vaihtanut Royal Caninista Orijeniin. Kissat söisivät Orijenia kuin hullu puuroa eli vaihto oli onnistunut :) Eikä ripulia tai mitään muutakaan ole ollut havaittavissa. Tilasin jo lisää ruokia Zooplussalta, kun näin mitkä maistuvat, mukaan mahtui kyllä taas pari uutuutta :) Raportoin myöhemmin miten niiden kanssa kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti