sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kissanaisen tee

Pari viikkoa sitten huomasin netissä Deluxe PrimaCatin mainoksen uusista kissanruuista. Kyseessä on täydennysravinto märkäruoka. Pääraaka-aineena on kana ja tonnikala, niinkuin useimmissa täydennysravinnoissa taitaa olla. Ruuat ovat viljattomia ja ne myydään neljän annospussin pakkauksissa. Annospussit ovat kyllä todella pieniä (olisiko ollut 50g). Kissoille ruoka maistui hyvin, mutta en kovin paljon suosi noi täydennysravintoja, koska kissat saavat vain rajoitetusta raksuja.

Uusi kissanruoka on tosi jees, mutta nyt tarjolla on myös omistajille pieni kylkiäinen. Nimittäin kun ostaa kaksi neljän pussin pakkausta, saa kaupan päälle pussillisen kissanystävän teetä! Kyseessä on Nordqvistin valmistama musta irtotee, jossa maistuu mansikka ja minttu. Pakkohan tuota kissanruokaa oli ostaa, että sai teen testiin. Sitä kun ei myydä erillisenä pakettina vaan ainoastaan kylkiäisenä. Olen hurahtanut irtoteehen, joten minulle tämä kampanja sopi kuin nyrkki silmään :D Tee on mielestäni ihan hyvänmakuista :)

Jos ei itse välitä teestä, voi sen antaa vaikka kaverille joululahjaksi :) Teekampanja pitäisi olla kaikissa Deluxe PrimaCatia myyvissä kaupoissa, mutta meidän sittarissa teetä ei ollut. Onneksi läheinen yksityinen kauppa myy kyseistä ruokaa ja siellä oli iso ständi teetä heti sisäänkäynnin luona! Huh! Pelkäsin jääväni kokonaan ilman teetä. PrimaCatin nettisivuilta näkee oman kaupungin myyntipaikat :)

Tällaiset kylkiäiset ovat kyllä kivoja :) Vähän erilaista! Joko muut ovat maistelleet Kissanystävän teetä tai ostaneet kissoille uutta märkäruokaa? :)

Ps. Olen itse ostanut ruuat eikä PrimaCat ole tässä mukana millään tavalla.

3 kommenttia:

  1. Emäntä: Piti minunkin ostaa muistaakseni teetä. No ei se suurta vaikutusta tehnyt. Kissoille maistui ruoka, mutta tosiaan niin pienet pussit..

    VastaaPoista
  2. Mie en välitä teestä, mutta kuulostaa hyvältä ja on varmasti maistuva! :) En ole ostanut Primacatin uutuuksia, mutta kivoilta kuulostaa nuo märkäruuat.

    VastaaPoista
  3. Törmäsin tänään marketissa tähän kampanjaan, mutta toistaiseksi kävelin ohi enkä antanut heräteosto vimmalle valtaa :) Märkäruoatkin vaikuttivat hyviltä ja löytyi niitä tonnikala makujakin meidän pojille. Voi olla että myöhemmin on pakko ostaa, olen innostunut teen juoja myös, mutta enemmän luomu teetä/haudukkeita(Clipper) tulee juotua, mutta kissanomistaja puoleeni tämä kampanja kyllä tepsii!

    VastaaPoista