maanantai 24. marraskuuta 2014

TUROK Turku 22.11.14

Tällä kertaa käytiin pyörähtämässä yhden päivän ajan Turussa :) Matka on melko pitkä (2h suuntaansa), joten molempina päivinä en sinne jaksanut ajaa.. Turkuun halusin kuitenkin mennä, koska se on Rockyn kasvattajan "kotinäyttely". Paikalla olikin useampi Canth's kissa :) Rockyn veli Santtu (Canth's Xander) ja siskopuoli Kismet (Canth's Kismet) olivat paikalla. Lisäksi muutama muu tuttu. Naapurihäkissä oli ihanat herrat Solttu (Canth's Soldier of Love) ja Elmeri (Dosis Elmer).

Rockyn käytös oli paljon rauhallisempaa, kuin vielä muutama kuukausi sitten. Omassa häkissä viihdytään ilman suurempaa meteliä ja tuomarinpöydällä ollaan myös melko hissukseen :) Ehkä pahin teiniangsti alkaa mennä ohi :D

Tuomarina meillä oli Sirpa Lindelöf, joka oli jälleen uusi tuttavuus meille. Oli kiva vaihteeksi saada suomea puhuva tuomari :) Rocky sai paljon kehuja, ainoastaan korvat voisivat olla hieman pienemmät. Santtu-veli oli vuorossa Rockyn jälkeen. Lopuksi vielä poikia verrattiin keskenään kumpi pääsee tp-valintaan. Santtu veti pidemmän korren pidemmällä turkilla ja hieman pienemmillä korvilla :) Loppujen lopuksi Santtu pääsi paneeliin ja sai jopa yhden äänen vaikka vastassa oli tuore WW-voittaja valkoinen norski! Hyvä Santtu! Lisäksi Santtu valmistui Premieriksi! Rocky siis sai sertinsä ja on taas askeleen lähempänä seuraavaa titteliä :)

Päivä oli kiva ja ostoksiakin tuli tehtyä :) Tänä vuonna meitä ei enää näyttelyissä tapaa. Seuraava kerta on tammikuussa Lahdessa :)

3 kommenttia:

  1. Onnea komealle Rockylle sertistä! Korvien punainen väri on lumoavan kaunis. ♥

    VastaaPoista