keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hullun kissanaisen tunnusmerkki

Tämä jos mikä on leimannut minut hulluksi kissanaiseksi lähipiirini keskuudessa, nimittäin tilasin Rockylle lemmikkirattaat!! Haha! Olen jo pitkään niitä katellut näyttelyissä ja todennut ne aika käteviksi :) Nyt sain viimein itekin tilattua ne. Tilaus lähti jälleen Zooplussalle, josta löytyi kohtuu hintaiset ja vielä pojalle sopivan väriset rattaat.

Kauempaa katsottuna nuo rattaat näyttävät ihan lasten rattailta! Mutta Rockyhan on mun vauva niin tarvitseehan vauva omat rattaat :D Vakavasti puhuen tilasin rattaat puhtaasti käytännön syistä. Näyttelyissä käyn aika paljon yksikseni, joten kaikki kamat on yksin roudattava. Ja yllättävän paljon sitä aina on mukana, vaikka olen oppinut aika hyvin karsimaan verrattuna ensimmäisiin näyttelyihin. Ja kaiken lisäksi Rocky on tullut painavammaksi :D Kaikista hirveintä on hikipäässä raahata kaikki kamat autosta näyttelypaikalle ja sit vielä jonottaa ties kuinka kauan kamojen ja kissan kanssa eläinlääkärille ja ehkä vielä erikseen ilmottautumiseen.

Nyt saan Rockyn kärryn kyytiin ja kamoja vaunujen alla olevaan koriin. Todelliseen testiin vaunut pääsevät jo lauantaina Helsingin näyttelyssä :) Rattaat menevät myös näppärästi kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Pieni testiajelukin suoritettiin kotona Rockyn kanssa ja ihan rauhassa poika katseli maisemia rattaiden kyydissä :) Todellinen testiraportti julkistetaan näyttelyn jälkeen :)

15 kommenttia:

 1. Upean ja käytännöllisen näköiset! :) Tuolta on helppo nostaa kissa eläinlääkäritarkistusta varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaikuttaa kyllä tosi näppäriltä kärryiltä :)

   Poista
 2. Rocky poseeraa vaunuissaan niin tottuneesti, näyttää vaunut saaneen heti kissahyväksynnän :-)!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo melko tyylikkäät! :) Kyllä näillä kehtaa kärrytellä!

   Poista
 4. Emäntä: Hienot! Tuollaiset olisivat kätevät kylän raitilla kulkiessa, mutta sitten ne kyllä täällä hulluksi leimaisivat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taitaa kärryttelyt rajoittua näyttelyihin :)

   Poista
 5. Hienot rattaat! Samoista syistä hommasin myös meille rattaat. Täytyy sanoa, että kyllä hieman päät kääntyilivät kun olimme vaunuilla liikenteessä ja itkun sijaan kuului miukumista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna pääsevät kunnon testiin! :)

   Poista
 6. Täyttää mainiosti CrazyCatLadyn tunnusmerkit. Eipä silti, ei huano! Hienot on kiesit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tunnusmerkit täyttyvät todellakin :D

   Poista
 7. Todellinen Crazy Cat Lady :D Olen näitä itsekin nähnyt näyttelyissä, mutta taidan hankkia ensin sen sturdin. Viime näyttelyssä katsoin suu auki kun roudasivat asuntoauton eteen 12 kuljetusboxia kuormauskärryillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo todellaki! Sturdi on kyllä tosi kätevä :) Suosittelen :) Välillä kyllä näkee melkosia roudauksia :D Tää ykski kissa on iha riittävästi :D

   Poista
 8. On nuo kärryt niin kätevät ettei meillä niistä enää raaskittaisi luopua. Onhan se niin helppoa kulkea niiden kanssa!

  VastaaPoista